Absorbanti industriali de la EcoQuality Services

6b2f589611c6276a561ce501481bcb50Un mediu industrial curat si sanatos inseamna un spatiu lipsit de produse periculoase, toxice sau agresive, precum: petrolul, uleiuri, substante chimice, aicizi, diferiti detergenti, lichide de racire, scurgeri pe baza de solventi sau pe baza de apa, combustibili, lubrifianti, substante caustice, kerosen, etc. Daca va desfasurati activitatea intr-un mediu industrial in care acestea sunt prezente, atunci este bine si recomandat sa aveti grija sa le indepartati eficient, simplu si rapid, pe fiecare dintre ele. EcoQuality Services va intampina cu o oferta avantajoasa la absorbanti industriali de diferite tipuri: lavete si rulouri absorbante, granule absorbante, kituri de interventie rapida ce contin saci de deseuri, lavete, perne, baraje si colier de prindere pentru eliminarea produsului utilizat.

Lavetele si rulourile absorbante oferite spre vanzare de catre compania noastra, sunt acoperite cu un material special ceea ce le asigura o rezistenta mai mare la rupere, pot avea dimensiuni de 50 x 40 cm, 7.5 cm x 3 m, au o capacitate de absorbtie de 1,2 l/ laveta, 10 l/ rulou, 12 l/rulou, etc. In ceea ce priveste kiturile de interventie rapida si reincarcabile, acestea se pot utiliza fara nicio problema pentru scurgeri pana la 15/  25/ 50/ 80 litri sau pentru scurgeri pana la 120/ 240/ 360/ 600/ 900 de litri. Se comercializeaza in pachete cu un numar variat de bucati: 100buc/ rola, 8 bucati, 4 bucati.

Kiturile de interventie sunt ambalate si etichetate in mod corespunzator pentru a fi transportat cu usurinta si pentru a fi intrebuintat in mod corect, fara a exista niciun fel de confuzie. De asemenea, sunt potrivite pentru transporturi de marfuri periculoase.

Fiecare dintre absorbantii industriali mentionati anterior, absorb rapid produsele care se doresc a fi indepartate, sunt hidrofobe (resping apa, dar absorb uleiurile, petrolul, etc.).

Granulele absorbante sunt din celuloza sau din argila si sunt destinate ca si celelalte tipuri de absorbanti, uzului industrial. Va punem la dispozitie diferite variante de granule abosorbante: XR 60, XR 70, XR 85, XR 99. Acestea sunt inerte din punct de vedere chimic, au dimensiuni de 330 x 155 x 420 mm, capacitatea de absorbtie poate fi de 12 l/ sac sau de 14 l/ sac (pentru varianta XR 99). Granulele absorbante sunt rapide si eficiente si nu lasa reziduuri de grasime. Varianta XR 99 este destinata poluarilor accidentale de pe santierele de lucru la drumuri, pretandu-se excelent la acoperirea pavajului intrucat indeplinesc Regulamentul European de Siguranta a drumurilor prezentand un risc minim de derapare in timp si dupa curatare.

Pentru mai multe detalii despre fiecare produs in parte din gama absorbantilor industriali va invitam sa accesati pagina de internet a companiei EcoQuality Services din Bucuresti: eqserv.ro sau sa luati legatura cu reprezentantii acesteia care va vor oferi in timp real, solutii optime si customizate cu scopul de a satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Societatea EcoQuality Services are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, fapt care o recomanda ca fiind un partener de afaceri de incredere, capabil sa va furnizeze produse si servicii de calitate la preturi competitive: consultanta de mediu, consultanta tehnica in domeniul colectarii si tratarii. Eliminarii reziduurilor petroliere periculoase si nepericuloase, montare, automatizare, operare instalatii procesare deseuri. Contactati-ne pentru a va convinge!