Ai grija de natura! Colectare deseuri petroliere

Ai grija de natura! Colectare deseuri petroliere

Deseurile petroliere sunt considerate a fi deosebit de periculoase si sunt clasate in categoria deseurilor de productie alaturi de deseurile din agricultura, silvicultura, procesarea alimentelor, prelucrarea lemnului si din procesele chimice organice si anorganice. Cine este obligat sa gestioneze deseurile de productie cum sunt si cele petroliere? Generatorul, desigur. Cum va gestiona aceasta categorie de deseuri? Prin mijloace proprii, daca se poate, sau, cel mai indicat, prin apelarea la servicii de colectare deseuri petroliere, servicii prestate de catre firme specializate in acest domeniu.

Colectare deseuri petroliere – o necesitate pentru o lume mai curata

 

Ai grija de natura! Colectare deseuri petroliereDeseurile petroliere sunt, din pacate, deseuri periculoase, deoarece caracteristicile lor specifice pun in pericol atat mediul inconjurator, cat si viata oamenilor. In Romania anului 1998 s-au produs aproximativ 1.5 tone de deseuri periculoase printre care se numara si cele petroliere. Aceasta cifra reprezinta nici mai mult, nici mai putin de 0.7% din totalul de deseuri pe care Romania il produce anual.

Este important de retinut ca deseurile periculoase, care se impart in 35 de grupe, trebuie sortate separat, in functie de fiecare grupa in parte, tinandu-se cont de caracteristicile lor principale, pentru ca mai apoi sa fie depozitate, ingropate, incinerate sau reciclate.

De ce trebuie colectate deseurile petroliere? Deoarece polueaza solul, dar si apele freatice, cat si cele de suprafata. In acest mod, intreg mediul inconjurator si, implicit, omul vor avea de suferit. Cum poti gestiona deseurile petroliere? Trebuie respectate urmatoarele etape:

1. Colectarea deseurilor petroliere;

2. Transportul deseurilor petroliere;

3. Tratarea deseurilor petroliere.

Deseurile petroliere trebuie colectate in recipiente special create pentru aceasta categorie pentru ca mai apoi sa fie amplasate in spatii speciale. Apoi urmeaza transportul deseurilor petroliere care se face intr-un sistem inchis, modern si ecologic. Masinile de transport sunt specializate si respecta toate exigentele privind sanatatea mediului inconjurator si a populatiei.

Din pacate, deseurile periculoase cum sunt si cele petroliere nu pot fi valorificate. Majoritatea deseurilor petroliere sunt eliminate prin depozitare, prin incinerare sau coincinerare fie in instalatiile proprii ale generatorilor de deseuri, fie in instalatii private ale anumitor operatori privati.

Cine se ocupa cu colectare deseuri petroliere?

 

Daca ai si tu nevoie de serviciul de colectare deseuri periculoase poti apela cu toata increderea la EcoQuality Services. Aceasta companie cu sediul in Bucresti iti ofera servicii complete Ai grija de natura! Colectare deseuri petroliere1de colectare, dar si de reciclare sau eliminare a deseurilor periculoase cum sunt si cele petroliere.

Echipa EcoQuality Services, atunci cand vine vorba de deseurile petroliere, respecta intocmai normele de siguranta impuse, asa incat toate operatiile efectuate de catre echipa sa nu afecteaza mediul inconjurator, ba chiar mai mult il curata, redandu-i sanatatea si frumusetea.

Compania se ocupa si de eliminarea deseurilor petroliere din ape, dar si din soluri, intervenind prompt si foarte eficient. Echipa se afla la locul potrivit exact in momentul potrivit, avand la dispozitie articole care ii fac munca mai usoara si mai eficienta.

Cu cine colaboreaza EcoQuality Services pentru colectarea de deseuri petroliere? Cu celebra firma OMV Petrom, deoarece compania a dat dovada de pricepere, experienta si calificarea personalului spuandu-si cuvantul in fiecare interventie efectuata cu succes pentru protejarea mediului inconjurator!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate si sa ingrijesti corespunzator natura, alege colectare deseuri petroliere de la EcoQuality Services. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile EcoQuality Services? Pentru detalii, suna la numarul 0744-377.378 sau trimite un e-mail pe adresa office@eqserv.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.