Alcoolmetru doar prin Gattopardo Company

alcoolmetru

alcoolmetruProduci alcool de casa si vrei sa ai accesul la cele  mai performate instrumente de masura pentru un gust desavarsit si o aroma puternica? Afla ca nu trebuie sa-ti lipseasca alcoolmetrul, indiferent ca esti specializat in palinca, vin sau alte bauturi alcoolice.

Pentru alcoolmetru in gama completa si la preturi excelente, consulta oferta Gattopardo Company, companie ce vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga si diversificata de produse de calitate, ideale pentru a fi utilizate de catre persoane fizice sau juridice.

Alegand Gattopardo Company ca partener, vei avea posibilitatea sa optezi pentru compresoare, pentru scule de mana clasice sau scule electrice, inclusiv pentru alcoolmetru, astfel incat necesitatile tale sa fie indeplinite. Gattopardo Company iti garanteaza unelte de calitate, furnizate direct de la cei mai mari producatori din domeniu. In plus, firma iti pune la dispozitie preturi competitive, ideale oricaror bugete!

Alcoolmetrul este un instrument destinat determinarii continutului de alcool din bauturile spirtoase – tuica, palinca, horinca, rachiu, vodca etc. Afla mai multe de pe www.gattopardo.ro.

Alcoolmetru-Un instrument practic si exact, ideal producatorilor de alcool de casa!

Pentru unii pasiune, pentru altii afacere. Producerea alcoolului de casa este o activitate cat se poate de complexa. Dincolo de retete mostenite si pastrate cu sfintenie din tata in fiu, alcoolul bun de casa necesita, inclusiv, ustensile adecvate. Printre cele mai necesare instrumente de producere a alcoolului se numara si alcoolmetrul.

Ce este un alcoolmetru?alcoolmetru

Alcoolmetrul este acel instrument cu ajutorul caruia se masoara cantitatea de alcool dintr-un anumit lichid, in special a celor facute in casa, precum tuica, vinul, lichiorurile etc. Daca vrei sa masori nivelul de alcool dintr-o bautura, trebuie sa introduci alcoolmetrul in lichid dupa care sa citesti informatiile pe care acesta ti le ofera . Mai exact, masurarea gradului de alcool se realizeaza prin introducerea obiectului in lichidul alcoolic si, apoi, prin citirea diviziunii care se poate vedea pe alcoolmetru.

Concentratia de alcool se masoara in procente, cu ajutorul principiului densitatii. Alcoolul are densitate mai mica decat a apei, iar acest lucru permite o masurare cat mai exacta.

Iata cum folosesti alcoolmetru intr-un mod practic

Pentru o precizie exacta, lichidul masurat trebuie sa aiba o temperatura optima. Cea mai indicata temperatura este cea de 20 de grade C. In cazul in care nu se poate aduce lichidul la aceasta temperatura ,este recomandat sa se aplice un indice de corectie intre valoarea care se masoara si temperatura pe care o are lichidul.

Atentie: pentru un randament garantat, alcoolmetrul nu trebuie sa atinga peretii sau fundul vasului.

Alcoolmetrul este gradat in procente de volum pe domeniul 0-100% cu valoarea divizata pe portiunea de scala 0-50% valoarea diviziunii este de 2%,iar pe portiunea 50-100% valoarea diviziunii este de l%. Eroarea tolerata a  alcoolmetrului este egala cu valoarea unei diviziuni.

Masurarea se efectueaza prin scufundarea aparatului in lichidul respectiv, valoarea continutului de alcool determinandu-se prin citirea diviziunii de pe scala alcoolmetrului pana la care acesta s-a scufundat.

Daca esti in cautarea unui alcoolmetru precis pentru orice tip de bautura, usor de utilizat chiar si pentru producatorii fara experienta, apeleaza la Gattopardo Company si comanda. Informatii suplimentare gasesti pe www.gattopardo.ro.