Andava Ann Partner: Alege o hidroizolatie cu adevarat eficienta

Daca aveti o locuinta care este predispusa infiltratiilor de apa, sau la care au aparut probleme in structura tencuielii datorita acelorasi infiltratii, trebuie sa actionati cu rapiditate pentru a proteja imobilul respectiv. Actiunea apei, chiar daca nu ar parea o problema importanta, reprezinta cea mai intalnita cauza pentru care peretii caselor sufera stricaciuni majore. In timp, din cauza infiltratiilor, apa patrunde in profunzime macinand incet incet structura peretilor, rezultatul fiind deteriorarea acestora, sau chiar prabusirea.

Solutia pentru evitarea acestor situatii, sau pentru protejarea peretiilor si nu numai impotriva infiltratiilor de orice natura este reprezentata de operatiile de hidroizolatie. O hidroizolatie bine executata garanteaza impermeabilizarea locuintei sau spatiului unde este aplicata. Hidroizolatia se poate aplica pe diverse suprafete precum: terase, beciuri, poduri, structura unor ziduri, acoperisuri si asa mai departe.

Desigur, in functie de fiecare mester in parte hidroizolatiile se executa diferit, tehnica utilizata variind destul de mult de la un producator la altul. Asadar, urmatoarea intrebare este perfect intemeiata: care hidroizolatie este mai eficienta? Pentru a raspunde intr-un mod profesionist trebuie sa stiti ca fiecare tip de hidroizolatie este indicat pentru anumite suprafete. Spre exemplu, hidroizolatia la care facem referire in articolul de fata, cea cu membrana PVC, este recomandata in special pentru impermeabilizarea acoperisurilor.

Desigur, aceasta tehnica poate fi utilizata si pentru impermeabilizarea si altor suprafete dar eficienta maxima va fi doar pentru zona acoperisurilor. Dar de ce hidroizolatii cu menmrane PVC? Pentru ca membranele din PVC constituie o solutie eficienta, moderna care se utilizeaza pentru realizarea hidoizolatiilor; aceste membrane detin foarte bune proprietati care le transforma in alegerea ideala: sunt rezistente la razele ultraviolete, prezinta o rezistenta crescuta la foc, la vant, ofera o flexibilitate excelenta si o capacitate deosebita de sudare, riscul patrunderii apei este eliminat, sunt rezistente la sarcinile de soc, si asa mai departe.

Aceste hidroizolatii din membrana PVC sunt executate la cele mai ridicate standarde de calitate doar de catre compania Andava Ann Partner. Andava Ann Partner garanteaza interventii profesionale, personalul angajat fiind extrem de experimentat si calificat pentru a satisface in timp record pana si cele mai complexe si exigente cereri. Hidroizolatiile vor fi executate rapid, prin intermediul aparaturii si materialelor de profil ce garanteaza calitatea ireprosabila a operatiei finale. Desigur, fiecare hidroizolatie aplicata de Andava Ann Partner va fi oferita cu garantie proprie, ceea ce inseamna ca va puteti increde in profesionalismul firmei mentionate.

Andava Ann Partner activeaza in domeniul constructiilor industriale si civile, realizand lucarari de hidroizolatii de diferite tipuri (cu membrane PVC, bituminoase, HDPE, PFO), dar si lucrari de constructii/ reparatii/ mentenanta pentru halele industriale, la nivel national. Asadar, indiferent de problema pe care o aveti, Andava Ann Partner poate devenii partenerul dumneavoastra de incredere.

Pentru a solicita serviciile de hidroizolatii cu membrana PVC Andava Ann Partner nu trebuie decat sa contactati reprezentantii companiei, care va stau la dispozitie in orice moment (utilizati datele de contact ce sunt disponibile in finalul acestui articol) si cu asistenta si ajutor de specialitate.

Andava Ann Partner, date de contact

Adresa: Soseaua Ploiesti Targoviste, Ploiești, Prahova
Telefon: 0724023200