Aparat racire apa. 4 modele de la Inst Nistor

Aparat racire apa. 4 modele de la Inst Nistor

Aparat racire apa. 4 modele de la Inst NistorAparat racit apa sau chiller este de fapt un aparat electric care ajuta la racirea lichidelor precum apa. Care este rolul lui? Acela de a reduce temperatura apei la valori mai scazute, astfel incat apa racita sa fie utilizata pe mai departe in diferite sisteme cum sunt si cele de climatizare.

Daca ai nevoie de aparate de racire apa de calitate superioara, nu ezita sa apelezi la Inst Nistor, o companie din Bistrita, care-ti pune la dispozitie, prin intermediul magazinului online, cateva modele de chillere de exceptie.

Tot ce trebuie sa stii despre un aparat racire apa

 

Un aparat de racire apa este o instalatie de climatizare automatizata, intr-o singura treapta. Un chiller este alcatuit din compresoare elicoidale sau compresoare cu un surub si din vaporizator cu placi inundate.

Cand se folosesc chillerele? Atunci cand ai nevoie sa racesti apa pana la o temperatura de 3-5 grade Celsius. Unde se folosesc chillerele? Acestea se folosesc cu succes in procesele industriale, dar si in aplicatii de conditionare.

Retine faptul ca un chiller se poate combina cu un ventiloconvector sau cu unitati de plafon fals, iar in acest mod se obtine climatizare eficienta pentru birouri, resedinte, spitale, restaurante sau hoteluri.

Cum functioneaza un chiller? Pe baza de absorbtie. El foloseste gazul metan sau GPL-ul pe post de energie. In generator se afla o solutie de apa cu amoniac, care este incalzita, provocandu-se evaporarea si separarea amoniacului. Vaporii fierbiti sunt apoi raciti si trec intr-o faza lichida, reusind, in cele din urma sa raceasca apa sau orice alt lichid refrigerant. Acest ciclu continua in permanenta, fiind cu toate acestea deosebit de silentios. Important este sa-l intretii regulat, deoarece este un echipament complex si pretentios.

Clasificare aparat racire apa

 

Pentru achizitionarea unui aparat de racire apa de calitate superioara, cel mai bine este sa apelezi la profesionisti in domeniu. Inst Nistor iti ofera inspre vanzare 4 modele de chillere, dupa cum urmeaza:

1. Chiller Clivet Elfo Energy Large. Are 3 trepte de putere, iar consumul de energie este cu 25% redus fata de un chiller traditional.

2. Chiller Clivet Elfo Energy Small. Consumul de energie este redus cu 11% fata de un chiller traditional.

3. Chiller Clivet Elfo Energy Medium. Functioneaza in 3 trepte variate de putere. Primesti 2 ani de garantie pentru fiecare chiller cumparat din magazinul Inst Nistor.

4. Chiller Clivet Elfo Energy Compact. Ventilatorul are turatie variabila, iar pompa este, de asemenea, cu debit variabil.Aparat racire apa. 4 modele de la Inst Nistor1

De ce comercializeaza Inst Nistor chillere de la Clivet? Deoarece aceasta este o marca recunoscuta in domeniu pentru calitatea echipamentelor, iar Inst Nistor doreste sa-ti ofere doar ce este mai bun si mai modern.

Dupa cum observi, dimensiunile chillerelor sunt diferite, in functie de cerintele si nevoile tale. In plus, chillerele Clivet au un consum redus de energie, fiind opuse chillerelor traditionale. Sunt prevazute si cu kit hidraulic si au eficienta sporita chiar si in situatiile cand incarcarea se face doar partial.

Sunt silentioase si tocmai acest fapt le recomanda pentru spatiile rezidentiale, facandu-le ideale pentru casa ta!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege un aparat racire apa de la Inst Nistor. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Inst Nistor? Pentru detalii, suna la numarul 0268-234.929 si 0268-236.028 sau trimite un e-mail pe adresa inst2nistor@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.