Bloc de foie gras de la Euro indal

foie-gras-300x300De ani de zile compania Euro Indal ofera o serie de produse de calitate la cele mai inalte standarde care reusesc sa satisfaca cei mai pretentiosi clienti. Atunci cand vine vorba de bloc de foie gras acest produs este unul foarte sanatos care contin acizi grasi nesaturati, acele elemente care lupta impotriva colesterolului rau, oferind o stare de bine fiecaruia in parte.

Euro Indal, secretul celor mai bune produse

Incercand constant sa aduca pe piata romaneasca doar produse de calitate, aceasta companie si-a desavarsit cu adevarat alegerile, oferind clientilor doar bloc de foie gras preparat dupa retete traditionale care ii pun in valoare toate calitatile. Procesul de preparare este unul perfect, desavarsit in timp de cei mai iscusiti bucatari, folosind doar ficat de gasca sau de rata. Aparut in 1954, acest preparat denumit bloc de foie gras reuseste sa aduca pe mesele romanilor gustari rafinate care complimenteaza bucataria frantuzeasca. Compania Euro Indal a aparut din nevoia romanilor de a se bucura de bucate alese, pline de savoare si culoare. Mai mult de atat, procesul de fabricatie este unul natural, fara conservanti si substante artificiale. In acest mod se asigura doar beneficii pozitive acestor produse desavarsite.

Bloc de foie gras pentru gurmanzii rafinati

Magazinul online Euro Indal dispune de o serie de produse din gama bloc de foaie gras de cea mai buna calitate, create atat din ficat de gasca, cat si de rata. Procesul de ingrasare al acestor pasari este unul organizat, bazat pe hrana naturala, formata doar din cereale intregi si iarba din belsug. In acelasi timp, cu 15 zile inainte de sacrificare, pasarile sunt supuse unui proces de ingrasare rapida prin indopare, lucru care face ca ficatul lor sa se mareasca. Astfel, acest organ acumuleaza grasimi si creste intr un mod impresionant. In timp ce ratele indopate ajung sa aiba un ficat cuprinse intre 350 si 800 de grame, ficatul de gasca este cuprins intre 400 si 1.200 de grame. De-a lungul timpului aceste metode de crestere a pasarilor s-au diversificat in functie de zona in care se afla. Sud-vestul Frantei este recunoscut ca locul in care bloc de foie gras a aparut, insa si regiunea Alsacia se afla de asemenea pe lista cu o serie de produse diferite, oferind un foie gras mai condimentat si mai rafinat.

Euro Indal, pentru cel mai bun bloc de foie gras de pe piata

De ani de zile firma Euro Indal aduce pe piata o gama variata de bloc de foie gras de cea mai buna calitate, care respecta cele mai inalte standarde. Cu un aport insemnat de acizi grasi, alaturi de un gust rafinat, plin de naturalete si savoare, orice produse pe baza de foie gras reusesc sa confere eleganta la orice masa, in special la mesele care trebuie sa fie adevarat desavarsite, pornind de la evenimente speciale pana la intalnirile cu prietenii. Mai mult, preturile pentru astfel de delicatese sunt corecte si corespund intru totul calitatii si ingeniozitatii bucatariei frantuzesti de inalta clasa.