Bobinaj pompe-Electroserv, solutia nr.1!

bobinaj pompe

bobinaj pompeOricand aveti nevoie, luati legatura cu reprezentantii societatii Electroserv pentru serviciul bobinaj pompe. Veti beneficia de solutii optime si personalizate care se vor ridica la inaltimea cerintelor dumneavoastra si va vor aduce satisfactie deplina!

Despre bobinaj pompe

Pe piata exista o multime de furnizori de servicii bobinaj pompe, dar nu toti garanteaza calitate, eficienta si promptitudine. Data viitoare cand veti avea nevoie, apelati cu incredere la firma Electroserv. Echipa de specialisti Electroserv va va asigura serviciile necesare, la un pret avantajos. Pentru succesul unei lucrari, se pune accent pe comunicare, seriozitate si respect. Avandu-se in vedere aceste trei aspecte si nu numai, relatiile cu clientii si colaboratorii intotdeauna sunt dintre cele mai bune.

La firma Electroserv se realizeaza bobinaj pompe: Kama, submersibile, submersibile cu vibrator, pentru centrale termice, EPEG, EPET, de apa strung, HEBE etc. Bobinajul se efectueaza in atelierele din Bucuresti, iar in momentul receptiei pieselor, clientii primesc garantie la instalare si postgarantie. Mai mult, Electroserv asigura si transportul pompelor pana la ateliere, indiferent de locul din care sunt preluate.

Servicii de calitate, de la Electroserv

Piata din Romania este bogata in ceea ce priveste firmele care ofera servicii bobinaj pompe, dar ca sa fiti sigur ca lucrarea va iesi exact asa cum va doriti, se recomanda apelarea la o societate specializata, care pune accent pe calitate. Aceasta este Electroserv. Iata de ce sa luati legatura cu echipa de specialisti a firmei mentionate:

– parteneriatele se bazeaza pe o serie de valori, si anume: comunicare, profesionalism, seriozitate, competitivitate, performanta;

– experienta in domeniu este indelungata, astfel ca fac fata oricaror provocari venite din partea clientilor;

– cererile si comenzile sunt tratate in cel mai scurt timp de la primirea lor.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care firma Electroserv este cea mai potrivita in a va oferi servicii bobinaj. Restul le veti observa cu siguranta in momentul in care veti incepe colaborarea cu echipa de specialisti.

 Electroserv – la dispozitia dumneavoastra

Firma Electroserv a fost infiintata in urma cu aproximativ 19 ani si este specializata in lucrari de bobinaj pentru: pompe submersibile, ventilatoare, motoare electrice, aparate de sudura, transformatoare, hidrofoare, motoare lift, compresoare etc.

In cei aproape 20 de ani de cand activeaza pe piata autohtona, firma a stabilit contracte si parteneriate cu multi colaboratori, echipa de specialisti oferind solutii pentru o multime de proiecte. In prezent, anual se realizeaza peste 5.500 de lucrari in cadrul atelierelor de lucru Electroserv.

In afara de lucrurile mentionate anterior, avantajos pentru orice client este faptul ca programul firmei e 24 din 24. Cu alte cuvinte, oricand aveti nevoie, puteti lua legatura cu cineva de acolo. Mai mult, beneficiati si de transport si de asistenta tehnica la punerea in functiune si ori de cate ori este necesar.

Profitati de oferta Electroserv si alegeti servicii bobinaj pompe pentru piesele din firma dumneavoastra! Nicaieri in alta parte nu veti avea o satisfactie mai mare si in nici o alta parte nu vi se va oferi o solutie mai buna.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, strada Postavarul, nr. 6, Sector 3

Telefon: 0733.171.871