Bobinaj pompe, servicii pentru toata tara prin Electroserv

091cd5e30b0aea94052f46dc2f140dbfAi probleme cu un motor electric? Cauti un partener de incredere pentru servicii de bobinaj pompe? Cu siguranta, orice om de afaceri stie cat de important este sa gasesti un sprijin in fiecare colaborator, de aceea, Electroserv ofera servicii complete pentru motoare electrice, inclusiv bobinaj pompe.

Electroserv – suport pentru bobinaj motoare electrice, bobinaj pompe si servicii conexe

Compania bucuresteana Electroserv stapaneste tehnici moderne de lucru cu motoarele electrice si se mentine de aproape 20 pe piata de profil din Romania. Serviciile sale se muleaza pe nevoile fiecarui client, reprezentantii Electroserv aducand solutii inovatoare si personalizate astfel incat fiecare solicitare sa fie tratata unic, iar solutia implementata sa aduca satisfactie maxima pentru client.

Relatia cu clientul este cea mai importanta pentru angajatii Electroserv, ei asigurandu-se permanent ca acesta beneficiaza de servicii profesioniste. Comunicarea continuua si seriozitatea cu care este preluata fiecare comanda contribuie ca gasirea solutiei optime pentru fiecare situatie in parte. Pentru ca timpul inseamna de cele mai multe ori bani, mai ales in domeniul productiei, Electroserv garanteaza o procesare in timp optim a tuturor comenzilor pentru a diminua pe cat posibil timpii de asteptare.

Concret, serviciile Electroserv includ bobinaj motoare electrice de diferite tipuri: cu mai multe turatii, de curent continuu, pentru ascensoare, precum si alte tipuri de motoare. Serviciile de bobinaj pompe includ bobinaj de pompe submersibile, dar si bobinaj pentru alte categorii, dupa cum urmeaza: pompe submersibile cu vibrator, pompe Kama, pompe pentru centrale termice, pompe EPET, pompe EPEG, pompe HEBE, pompe de apa strung, dar si alte modele, in functie de cerintele clientilor.

In afara de bibinaj motoare electrice si pompe, Electroserv este alaturi de clientii sau si in serviciile de bobinaj transformatoare, convertizori si generatoare. Oferta Electroserv include si comercializarea de motoare electrice si piese de schimb pentru bormasini, flexuri si drujbe Makita.

Specialistii Electroserv acorda asistenta clientilor in operatiunile de demontat-montat, debobinat-bobinat stator si multe altele. Pentru a obtine informatiile complete despre serviciile oferite, nu ezistati sa intrati in contact cu reprezentantii Electroserv sau sa le urmariti prezenarile de pe site, http://www.bobinajmotoare.ro/servicii/.

Garantie si profesionalism in prestarea de servicii bobinaj in Bucuresti

Atelierele Electroserv sunt situate in Bucuresti, dar comenzile pot fi primite de la clienti din toata tara. Fiecare client beneficiaza de consultanta si de garantie la instalare, precum si de asistenta inclusa in garantie dupa instalare. Transportul pana la client poate fi asigurat de Electroserv, in functie de tipul de reparatie necesar.

Serviciile de bobinaj pompe sunt variate, astfel incat clientii pot apela cu incredere la Electroserv, indiferent de natura cerintei lor. Experienta pe piata din 1996 aduce companiei o cuprindere vasta a domeniului, precum si o logistica necesara foarte bine pusa la punct. Portofoliul Electroserv cuprinde in jur de 5500 de lucrari pe an, egaland acelasi numar de clienti multumiti.

Daca nu va aflati in Bucuresti, puteti totusi apela cu incredere la Electroserv, caci specialistii lor pot prelua piesele defecte pentru a le repara in atelierele proprii si apoi le pot transporta inapoi la client in conditiile optime de livrare. Puteti stabili toate detaliile comenzi cu Cristian Vaitus, reprezentant Electroserv, la numarul de telefon 0733 171 871 sau pe mail, la contact@bobinajmotoare.ro.