Cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution la cele mai avantajoase preturi!

logoPoate ca pana acum nu ati avut nevoie de el, insa, exista unele momente cand un cablu FTP cu sufa este mai mult decat util, chiar necesar! Cablul FTP cu sufa se adreseaza, insa, unui anumit segment de populatie. Companiile ce activeaza in domeniul comunicatiilor, spre exemplu, au permanenta nevoie de cablu FTP cu sufa. Daca sunteti in cautarea unui furnizor serios de cablu FTP cu sufa si inca nu l-ati gasit, va recomandam cu caldura sa apelati la compania Castel Distribution.

La ce este folosit cablu FTP cu sufa de la Castel Distribution?

Cablul FTP cu sufa este acel cablu pe care il vedem, in general, intins pe stalpi, iar sufa este aceea care impiedica ruperea acestuia din cauza unor fenomene meteo mai puternice. Cablul FTP cu sufa este folosit indeosebi in retelele de internet de mare viteza. In ultimii ani, multe companii de internet au ales inlocuirea cablurilor clasice de care dispuneau, cu cabluri FTP cu sufa, deoarece acestea contribuie la marirea vitezei de internet, lucru care pana acum, nu era posibil la astfel de cote. Unde se foloseste acest cablu FTP cu sufa mai exact, va intrebati? In exteriorul cladirilor, acolo unde este nevoie de un cablu de date rezistent, pentru transmiterea unor informatii importante, in conditii optime. Sufa este foarte rezistenta, din otel galvanizat, ceea ce ii permite o rezistenta crescuta la intemperiile vremii, insa cel mai important rol al acesteia, este cel de sustinere mecanica. Va intrebati de la ce vine abrevierea FTP? Foiled Twisted Pair este denumirea completa a cablului FTP, ceea ce semnifica un cabli cu perechi rasucite in folie. Cablul FTP cu sufa este si flexibil, ceea ce il face usor de manevrat si de utilizat. Accesand magazinul online Castel Distribution veti gasi mai multe modele de cablu FTP cu sufa. Accesati fiecare model in parte, cititi cu atentie caracteristicile, fisa tehnica, analizati pretul, si comandati ceea ce vi se potriveste! Nu reusiti inca sa va decideti? Apelati la ajutorul si la sfaturile unui specialist in domeniu. Echipa Castel Distribution va sta la dispozitie cu informatii precise, exacte, dar si cu cele mai bune sfaturi, pentru ca dvs. sa faceti alegerea perfecta!

Cablu FTP de la Castel Distribution – o alegere inteleapta!

Castel Distribution va ofera produse pentru o gama larga de utilizari, indiferent ca sunteti persoana fizica sau juridica. Cablul FTP cu sufa este unul din produsele din oferta Castel Distribution care are cel mai bun pret de pe piata. Cablul FTP cu sufa este fabricat in conformitate cu standardele de calitate din domeniu, iar fiecare produs are caracteristici si intrebuintari diferite. Gasiti cablu FTP cu sufa la rola de 305 sau de 500 de metri, in functie de cat aveti nevoie. Castel Distribution comercializeaza cablu FTP cu sufa de la marci de renume international, precum Well, Datamaxx sau Q5+. Cumparati si dvs. un cablu FTP cu sufa cu multiple intrebuintari de la Castel Distribution!