Cauti o lama de deszapezire? Convar Imex te asteapta cu cele mai bune oferte!

lama-sf275-pe-placa-din76060Iarna este anotimpul preferat al copiilor si al iubitorilor de sporturi de sezon, insa tot iarna ne confruntam cu strazile inzapezite, gheata, ambuteiaje si temperaturi foarte scazute. Asadar, pentru a ne asigura ca sezonul rece nu devine o povara, este important sa ne echipam din timp cu utilajele necesare pentru deszapezire. Convar Imex este una dintre companiile care va intampina cu o gama variata de utilaje si produse pentru deszapezire , printre care si lame deszapezire de calitate superioara.

Asadar, puteti comanda modelul necesar de lama de deszapezire, in functie de utilajul pe care il detineti. Acestea sunt concepute astfel incat sa faciliteze activitatile desfasurate in timpul sezonului rece si pot fi utilizate cu succes pentru curatarea drumurilor de acces din orase si sate, a gospodariilor , parcari si alte spatii. Sunt recomandate atunci cand precipitatiile au cazut in cantitati foarte mari, iar actiunea de deszapezire intreprinsa de catre oameni nu este eficienta.

Iarna aduce cu sine frumusetea  fulgilor de nea si a sarbatorilor, insa tot iarna este cea care poate bloca drumul de acces catre scoli, gradinite, spitale sau locurile de munca ale oamenilor. Asadar, lamele de deszaperire sunt concepute special pentru a nu afecta modul in care oamenii isi desfasoara muncile gospodaresti sau cetatenesti.

Cum alegi o lama de deszapezire?

Orice lama de deszapezire se alege in functie de caracteristicile tehnice ale acesteia, motiv pentru care Convar Imex va pune la dispozitie o gama variata de modele. De exemplu, puteti opta pentru lama de deszaperire FS cu suport metalic si arcuri de torsiune, aparatoare de bordura, sistem de siguranta in caz de intalnire cu obstacol si suport pentru montarea razuitoarelor, dar si sistem de reglare sau inclinare laterala mecanica. Restul modelelor se caracterizeaza prin aceleasi dotari, insa pot varia dimensiunile sau pot fi dotate cu razuitoare de cauciuc.

Desigur, orice lama de deszapezire poate fi utilizata si pentru nivelarea pamantului, pietrisului etc, nu doar pentru indepartarea zapezii abundente. Orientarea lamei se va face fie spre stanga, fie spre dreapta, in functie de necesitati, iar viteza de deplasare a autovehiculului se va face astfel incat sa se evite aruncarea zapezii si accidentarea persoanelor aflate pe strada. Eficienta lamelor de deszapezire este maxima atunci cand deplasarea se face cu o viteza adecvata si cand se orienteaza in mod corect. In cazul obstacolelor de mici dimensuni, lama va trece de acestea fara probleme, revenind la pozitia initiala.

Convar Imex te intampina cu modele diverse de lama de deszapezire!

Daca sunteti in cautarea unor produse de calitate superioara destinate deszapezirii, Convar Imex va sta la dispozitie cu cele mai bune oferte. De aici puteti comanda orice model de lama de deszapezire la preturi excelente, calitatea acestora fiind superioara. In plus, tot aici gasi o multime de alte echipamente precum lame buldoexcavator, cutite lama deszapezire, lamele otel etc. Pentru mai multe detalii despre produsele disponibile, accesati www.convar.ro!