Ceramex, reparatii motoare Deutz cu piese originale

Toata lumea a auzit de motoare Deutz sau cel putin cei care lucreaza in acest domeniu cunosc istoria acestui brand de talie internationala care de mai bine de 150 de ani exista pe piata. Totul a inceput cand Nicolaus August Otto si Eugen Langen au pus bazele primei fabrici producatoare de motoare care astazi sunt cunoscute sub denumirea de motoare Deutz. Astazi Deutz are 4.000 de angajati si este reprezentanta in peste 130 de tari din intreaga lume. Din 1864 pana astazi compania a evoluat mult, insa in continuare reprezinta un vector al calitatii atunci cand este vorba despre motoare.

Ce sunt motoare Deutz?

Motoare Deutz pot fi pe gaz sau motorina si sunt destinate unor aplicatii dintre cele mai diverse precum grupurile electrogene, motopompele tractoarelor sau pentru echipamentele intrebuintate in agricultura, compresoare de aer sau motoare de propulsie navala.

Gama de motoare semnate Deutz are puteri variate cuprinse intre 12 si 520 kW. Aici vom include si sistemele de racire – cu aer, cu apa sau cu ulei – care respecta normele de emisie actuale intru totul.

Fiind proprietar al unei tehnologii unice, Deutz urmareste un concept de baza care nu poate fi decat tip german si care s-ar putea traduce astfel “Cat mai multa tehnologie dupa necesitati, nu dupa posibilitati”. Astfel, experienta de mai bine de 150 de ani, inovatiile tehnice si tehnologiile singulare dezvoltate in producerea de motoare diesel semnate Deutz, toate fac ca acest producator sa se afle in topul mondial al celor mai credibili si mai cautati. Practic, Deutz este singurul producator independent de motoare pe benzina din intreaga lume.

Si, retine, motoarele Deutz se pot adapta in orice echipament, fiind extrem de versatile si intrebuintabile in orice domeniu de activitate integrandu-se perfect pentru orice aplicatii mobile, masini agricole, grupuri electrogene, aplicatii auto sau aplicatii navale.

Pentru reparatii motoare Deutz in Romania ia legatura cu specialistii de la Ceramex

Atunci cand vine vorba despre motoare Deutz si repararea acestora ca la carte este nevoie de piese de schimb originale, doar astfel vei fi sigur ca totul este in regula. Insa la cine poti apela pentru reparatii cu piese origiale? Cum la cine, la Ceramex!

Ceramex este o companie cu vechime, inca din anul 1999 comercializeaza in toata Romania utilaje si diferite echipamente atat de necesare domeniului constructiilor, printre care se numara si piese pentru repararea motoarelor Deutz.

Astfel, practicand preturi extrem de avantajoase, specialistii Ceramex se ocupa de repararea motoarelor Deutz cu piese originale de importul carora se ocupa chiar compania. Interventiile sunt prompte si eficiente intrucat piesele de schimb se afla mereu pe stoc, iar problemele cu care te confrunti vor disparea imediat.

De retinut ca din 2010 Ceramex a devenit centrul regional pentru asistenta tehnica a motoarelor Deutz, din Romania, iar acest lucru iti ofera siguranta si incredere intr-un partener care-ti ofera garantia pieselor de schimb originale, a solutiilor personalizate, eficiente si sigure in exploatare. Echipa Ceramex va folosi numai proceduri aprobate de catre producator Deutz pentru orice reparatie, diagnoza computerizata, scule si dispozitive specifice, ceea ce face ca serviciile sa fie de top, rapide, calitative pana in cele mai mici detalii.