Cipri Electrik iti construieste drumul spre o noua viata

Constructie-casa-la-rosu-SXOfQConstruirea propriei case reprezinta un pas deosebit de important, motiv pentru care este nevoie de multa atentie si alegeri inspirate, cu atat mai mult cu cat o casa este o investitie pentru intreaga viata. Pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, sprijinul unei echipe de profesionisti in domeniul constructiilor, gata sa-ti ofere solutiile de care ai nevoie, este decisiv. Cipri Electrik, companie ce are ca principal domeniu de activitate executia de constructii civile si industriale, vine in sprijinul clientilor sai cu un portofoliu bogat de servicii, printre care se numara constructii case la rosu si constructii case la cheie. In plus, Cipri Electrik nu iti ofera accesul doar la lucrari realizate exclusiv cu materiale de inalta calitate si echipe de specialisti, cu vasta experienta in domeniu, ci si la tarife atractive. Asadar, daca iti doresti calitate si confort, la preturi mici, Cipri Electrik este solutia!

Constructii case doar prin Cipri Electrik

Viata la casa ofera avantaje greu de ignorat si un stil de viata cu totul aparte. Plecand de la aceasta idee, este de inteles de ce tot mai multi aleg sa lase in urma viata la bloc si sa se bucure de confortul unei locuinte spatioase. Asadar, casa la rosu sau casa la cheie? Aceasta este prima intrebare a celor care decid sa faca marele pas, o intrebare care poate provoca multe batai de cap. Indiferent de alegere, exista o singura regula: calitatea. Cipri Electrik dispune de tot ce este nevoie pentru construirea casei ideale, conform celor mai exigente cerinte venite din partea clientilor. Cu alte cuvinte, fie ca iti doresti o casa la rosu sau una la cheie, Cipri Electrik nu va face rabat la calitate.

Casa la rosu

Casa la rosu este un proiect bazat pe partea de structura, fara finisaje. Acesta implica trasarea casei conform planului de amplasament, saparea, armarea si betonarea fundatiei, zidirea peretilor externi si interni, armarea si betonarea elementelor structurale si realizarea structurii acoperisului. Principalul avantaj pe care acest tip de constructie il ofera se refera la posibilitatea beneficiarul de a finisa casa dupa propriile gusturi. Mai mult decat atat, o casa la rosu presupune costuri mai mici comparativ cu alte tipuri de locuinte. Cipri Electrik realizeaza orice proiect de constructie de tip casa la rosu avand personal calificat si materiale adecvate. In plus, alegerea furnizorilor de resurse pentru constructie se face in functie de raportul calitate-pret oferit pentru a obtine costuri cat mai scazute in executie.

Casa la cheie 

Cipri Electrik iti pune la dispozitie constructii case complet finalizate, atat in interior cat si in exterior, dotate cu toate instalatiile necesare pentru ca tu sa te poti muta direct, intr-un timp cat mai scurt in noul camin. Dincolo de toate acestea, casa la cheie este o solutie eficienta si deosebit de comoda pentru cei care doresc sa elimine timpul pierdut pe santiere pentru monitorizarea lucrarii. Casa la cheie oferita de Cipri Electrik cuprinde:

– finisaje exterioare (invelitoare acoperis, ferestre cu geamuri termopan, tencuieli exterioare, izolatii polistiren expandat cu grosime de 5 cm, tencuieli decorative);

– finisaje interioare (tencuieli interioare, glet de ipsos, zugraveli lavabile, gresie, faianta, tapet, parchet, usi acces);

– instalatii sanitare (lavoar, cada/dus, vas toaleta, baterii bucatarie/baie, racorduri);

– instalatii termice (centrala termica, calorifere otel, racorduri);

– instalatii electrice (retea electrica, aparataj-prize, intrerupatoare).

Un argument in plus care vine sa confirme profesionalismul Cipri Electrik, este acela ca firma noastra colaboreaza doar cu furnizori de renume in domeniul constructiilor, totul pentru ca dumneavoastra sa dispuneti atat de materiale de calitate, cat si de echipamente performante cu ajutorul carora constructia casei sa impresioneze la capitolul rezistenta, durabilitate, design si finisaje. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.