Constructii rezistente cu blocuri zidarie BCA de la Prodcombilc!

540fec83202a8e41e3affeea46f5dd94Printre materialele de constructii des folosite in domeniul constructiilor se numara si aceste blocuri zidarie BCA care ofera multiple avantaje datorita faptului ca sunt naturale si in totalitate ecologice. In plus, sunt extrem de rezistente la conditii de foc, inundatii sau cutremure, se prelucreaza usor, nu intampina greutati la montare si sunt foarte avatanjoase financiar din punct de vedere al achizitiilor.

BCA-ul este un material utilizat la o scara larga in realizarea constructiilor datorita faptului ca este preferat de multi pentru rezistenta si pentru faptul ca are acceasi eficienta precum caramida, la costuri evident mai mici.

Indiferent ca vreti sa construiti o casa pe un singur nivel sau o vila cu mai multe etaje, sau chiar si pentru constructia de locuinte simple, aceste blocuri zidarie BCA sunt cele mai indicate materile de constructie datorita durabilitatii lor in timp.

BCA-ul sau betonul celular autoclavizat este utilizat in special in constructiile modern datprita peformantelor tehnice si structural de care dau dovada indiferent de situatie.

Deoarece BCA-ul este un material de constructie natural acesta poate fi folosit doar impreuna cu betonul armat pentru a beneficia de o rezistenta maxima. Fiindca are la baza nisipul, cimentul, varul, ghipsul si apa acesta poate lua orice forma dorita o data ce este turnat in mulaje care ulterior sunt tratate termic, aceste blocuri zidarie BCA fiind si termoizolante extrem de bune.

Descoperiti avantajele utilizarii unor blocuri zidarie BCA pentru constructii solide!

In comparatie cu materialele de constructie clasice, aceste blocuri zidarie BCA aduc o serie de beneficii tehnice deloc de neglijat in domeniul constructiilor. Blocurile se preteaza pentru orice tip de locuinta, indiferent ca e bloc , casa sau cladire cu mai multe etaje.

Datorita grosimii blocurilor din BCA de pana la 125 mm constructorii le pot folosi nu doar pentru zidire ci si pentru izolarea peretilor din exterior. Puteti opta pentru blocuri zidarie BCA si pentru a izola fonic si termic plansee deoarece poseda o rezistenta excelenta.

BCA-ul este un material foarte stabil care ofera durabilitate maxima cladirilor. Toate ingredientele din care este alcatuit sunt naturale in totalitate astfel incat reciclarea unor blocuri zidarie BCA este posibila. Cladirile care au la baza BCA se dovedesc a fi rezistente in fata cutremurelor, datorita greutatii reduse. Desigur, greutatea redusa permite si o manipulare mai facila si mai rapida, adica un termen de executie mai scurt.

Prodcombilc va ofera blocuri zidarie BCA de calitate superioara!

Nu mai stati pe ganduri si profitati de cele mai bune oferte de preturi pentru blocuri zidarie BCA oferite in exclusivitate de firma Prodcombilc.

Blocurile nu sunt doar rezistente si usoare ca si greutate dar sunt foarte accesibile ca si pret si sunt in totalitate ecologice, deci pot fi refolosite ulterior sub alte forme. Deoarece blocurile sunt mari si compacte constructia cladirile se poate face in timp record si fara cheltuieli suplimentare.

Asadar, accesati pagina de internet a firmei Prodcombilc pentru a descoperi toate ofertele si ia legatura cu un consultant pentru a afla toate detaliile legate de comenzi si timpi de livrare!