Convector electric Nobo – incalzire eficienta pentru orice spatiu

_tmp_phpw2PLk2_new_thumb_300Pe masura ce stiinta evolueaza, sunt lansate pe piata din ce in ce mai multe produse menite sa ne usureze activitatea de zi cu zi. Pentru a avea conditii optime atat la serviciu, cat si acasa, prima data se fac cercetari cu privire la nevoile noastre, apoi se urmareste gasirea unei solutii. Spre exemplu, in cateva zile se incheie sezonul rece, dar asta nu inseamna ca temperaturile vor creste imediat. Dimpotriva, va mai dura pana vom putea spune ca nu mai avem nevoie de incalzire in case si birouri. Pe de alta parte, din dorinta de a face economie, oprim incalzirea destul de devreme. Ce putem face pentru a nu tremura de frig, dar nici pentru a plati prea mult la facturile lunare? Firma Cabsat ne recomanda sa utilizam convector electric Nobo.

Informatii utile despre tehnologia Nobo

Gandit de norvegieni, acest sistem de incalzire este prevazut un element special, pentru ca durata de functionare sa fie nelimitata. Ca sa se diminueze zgomotul produs in timpul dilatarii elementul de incalzire este pus pe pastile de alimentare.

De ce sa folosesti tehnologia Nobo? Pentru ca:

– prezinta o siguranta mare in utilizare si functionare;

–  incalzeste uniform o camera;

– poate fi utilizata atat pentru incalzirea unei camere, cat si a unei cladiri intregi;

– ajuta la transportarea aerului fara ventilator, in mod natural. Aerul intra printr-un orificiu de pe partea inferioara a radiatorului si iese prin partea superioara, in momentul in care este incalzit. Potrivit specialistilor, eficienta maxima este inregistrata atunci cand un convector electric Nobo e montat sub fereastra, la aproximativ 10 cm de podea;

– investitia necesita mult mai putini bani decat orice alta sursa de energie;

– poate fi mutata foarte usor;

– este prevazuta cu un termostat etc.

Bine de stiut este faptul ca radiatoarele nu mai contin nici un fel de ventilatoare ori substante de racire-protectie care sa le afecteze eficienta.

Oferta variata de convector electric Nobo

Firma Cabsat va pune la dispozitie mai multe tipuri de convectoare. Spre exemplu, le puteti alege pe cele cu termostat incorporat, cu izolatie dubla si care pot fi reglate cu un potentiometru rotativ.

Pentru incaperi mari, cum sunt salile de sport sau halele, firma Cabsat ne recomanda convector electric Nobo care se ataseaza radiatoarelor din seria N.

In spatiile inguste pot fi utilizate cu succes radiatoarele T-N.

Cele mai raspandite, in schimb, sunt radiatoarele C-N, pentru care nu este nevoie de impamantare.

Este foarte rece la birou? Caloriferul din camera nu face fata? In acest caz ai nevoie de ceva care sa-ti furnizeze caldura. Nu poti sa suporti ore in sir o temperatura scazuta, in schimb, radiatoarele din oferta Cabsat pot functiona non-stop, in conditii de siguranta. In zilele racoroase si ploioase, dar mai ales in timpul sezonului rece, pentru a-ti desfasura activitatea in conditii optime, ai nevoie de o temperatura potrivita, ai nevoie de convector electric Nobo. Comanda unul sunand la numarul de telefon 0744.691.930 sau mergi la sediul firmei, de pe strada Victoriei, nr. 32 A, Odorheiu Secuiesc.