Corpuri de iluminat cu led

logo_hatterDetineti o locuinta , un restaurant sau un local si doriti sa ii conferiti un iluminat corespunzator? Puteti utiliza corpuri de iluminat cu led de la ITechSol. Aceasta firma ofera o gama diversificata de produse pe care le puteti achizitiona la preturi atractive.

Ce tipuri de corpuri de iluminat cu led puteti achizitiona de la firma ItechSol?

Daca aveti nevoie de diverse corpuri de iluminat cu led puteti alege intre mai multe tipuri de produse: spoturi, strip, wall washer, in-ground, downlight, landscape spot, panel light, tunnel light sau street. Toate acestea sunt descrise amanuntit pe site-ul panoultau.ro, cei interesati putand afla informatii privind domeniile de utilizare, dimensiunile, tensiunea, numarul de LED-uri, durata de viata, garantia, culoarea etc.

In ce domenii se pot utiliza corpuri de iluminat cu led?

Exista o arie destul de larga de domenii in care puteti utiliza corpuri de iluminat cu led, cum ar fi: spatii comerciale, monumente istorice, sedii de firme, locuinte, sali de conferinte, bucatarii, cai de acces, restaurante, holuri de acces, vitrine de magazine, scene de concert, obiecte de arta expuse in muzee sau expozitii,piscine, camere de hotel  si chiar viaducte, poduri sau constructii antice etc.

Situatii practice in care puteti folosi corpuri de iluminat cu led

Daca de exemplu doriti sa conferiti o atmosfera aparte localului pe care il detineti pentru organizarea unei nunti sau a unui eveniment mondena, puteti sa utilizati strip waterproof- reprezentand o banda flexibila care este prevazuta cu LED-uri in tub siliconat care nu permite patrunderea apei, ceea ce o face pretabila atat pentru exterior, cat si pentru interior.

De asemenea, daca urmeaza sa participati cu diverse opere de arta la o expozitie si doriti sa va puneti cat mai bine in valoare munca, puteti opta pentru iluminare pentru un tip de iluminare cu led- landscape spot- are carcasa de aluminiu si este prevazut cu un singur LED. Consumul este unul redus, iar designul este atragator si elegant. Trebuie sa stiti ca lumina provenita de la corpurile de iluminat cu LED nu decoloreaza si nu degradeaza materialele pe care le expuneti.

Daca faceti parte din echipa de constructori ai unui tunel si doriti sa il iluminati corespunzator, solutia va este oferita tot de ItechSol, gratie produselor Tunnel Light- componentele metalice inoxidabile din care este confectionat si carcasa din aluminiu, asigura racirea celor LED-urilor si de asemenea protejeaza produsul de intemperii si conditii meteorologice nefavorabile. Iluminarea tunelului se va face eficient si uniform.

Pentru persoanele care cauta corpuri de iluminat cu led pentru propria casa ItechSol pune la dispozitie diverse modele de spoturi, care au mai multe avantaje: consumul de energie este unul redus, durata de viata mare, o paleta variata de culori, ceea ce le fac pretabile pentru orice tip de locuinta si camera, indiferent de stilul arhitectural sau de culoarea mobilei pe care o aveti. Carcasa acestor corpuri de iluminat cu led este din metal, iar designul acestora este elegant si placut.

ItechSol, solutia cea mai buna pentru corpuri de iluminat cu led

Indiferent de domeniul in care doriti sa le utilizati, numeroasele modele de corpuri de iluminat cu led sunt de cea mai inalta calitate, fiind solutii eficiente, moderne si durabile. Preturile la care puteti achizitiona corpuri de iluminat cu led sunt atractive, iar produsele cumparate au garantie 2 ani.