Despre mierea de Manuka si benefeciile sale

miere-de-manuka-raw-activa-16Mierea de albine este recunoscuta pentru proprietatile sale benefice asupra organismului, insa si aceasta isi are nasul, daca e sa folosim un termen mai provincial. Magazinul nostru virtual, Plantum va ofera miere de Manuka , mierea care ii uimeste chiar si pe cercetatori cu proprietatile sale vindecatoare. Aceasta miere este realizata de catre albine din polenul arborelui australian de ceai, Manuka (Leptospermum Scoparium) fiind o varietate a acestui tip de arbore. Produsele din miere de Manuka sunt folosite la scara larga ca si inlocuitor complet natural al unor antibiotice, aceasta avand proprietati antibacteriene foarte puternice, fiind sufucient de puternica pentru a distruge stafilococul auriu.

In trecutul antic, bastinasii maori, locuitori ai zonei Noii Zeelande, foloseau miere de Manuka pentru tratarea diferitelor afectiuni sistemului digestiv, iritatii si infectii, precum si pentru a dezinfecta rani si leziuni. Intrecut mastile din miere de Manuka erau folosite de catre cei mai inalti faraoni si chiar de catre Cleopatra pentru a-si pastra tenul tanar si a-l revigora.

Un ten mai frumos cu miere de Manuka

In prezent, cand vorbim despre miere de Manuka putem spune ca acest tip de miere este printre putinele recunoscute ca avand proprietati terapeutice. Tocmai din acest motiv exista o varietate foarte mare de produse medicale destinate tratarii a foarte multe tipuri de afectiuni si infectii. Fie ca este folosita in stare naturala, fie sub forma de preparat alaturi de alte plante si substante naturale, consumul si folosirea de miere de Manuka sunt extrem de utile in medicina naturista.

Puteti folosi miere de Manuka pentru tratarea si regenerarea tenului. Aceasta, datorita complexului de substante, vitamine si mai ales a peroxidului de hidrogen mai este catalogata ca fiind si cel mai puternic antibiotic natural din lume. De asemenea, in structura mierii de Manuka gasim un element antibacterian unic in lume, denumit de catre cercetatori Factorul Unic de Manuka. Astfel prin aplicarea de masti cu miere de Manuka veti putea oferi tenului dumneavoastra o tinerete si vitalitate ce cu greu mai poate fi atinsa cu ajutorul produselor cosmetice de pe piata.

Miere de Manuka, secretul unui ten tanar si curat

Utilizati miere de Manuka pentru a calma tenul, dar si pentru a regenera pielea uscata, deteriorata si iritata. Prin intermediul ingredientelor active dar si a vitaminelor complexe pe care mierea aceasta le are, tenul este complet revigorat fiind curatat in profunzime de catre actiunea peroxidului de hidrogen dar si de catre elementul denumit factorul Manuka.De asemenea, mastile de fata cu miere de Manuka imbunatatesc textura pielii, oferindu-i o lumina aparte dar si o senzatie de catifelare a pielii. Toate aceste efecte curative si benefice le veti obtine folosind un singur produs, miere de Manuka, care ofera atat de multe beneficii care pentru a le obtine prin produsele cosmetice comune, ar trebui folosite intr-o paleta larga ca si numar.

Pe siteul nostru, www.plantum.ro veti gasi miere de Manuka dar si alte produse naturale ce ofera organismului atat sanatate, cat si vigurozitate. Asadar, daca sunteti in cautarea unor produse benefice corpului dar si mintii, va asteptam!