Despre saci de rafie si utilizari

saci de rafie

saci de rafie

Ii vedem pe santiere, in piete, magazine, depozite si cam oriunde exista marfa. Acestia sunt indispensabili atunci cand vine vorba despre transportarea unei cantitati mai mari de bunuri, iar de asemenea, datorita versatilitatii, acestia sunt folositi atat pentru transportarea hainelor, de exemplu, dar si pentru transportarea molozului acumulat pe un santier de renovare. Vorbim despre celebrii saci de rafie. Seaplast este producator de articole din plastic, cum ar fi diferite tipuri de folii, lazi si cutii dar si tomberoane. Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi de pe piata.

Transportarea bunurilor in saci de rafie

In cadrul acestui articol vom vedea care sunt cele mai frecvente, dar si aparte sau chiar ciudate utilizari, pentru sacii din rafie. In primul rand, asa cum am si inceput articolul, acesti saci de rafie sunt excelenti mai pe oriunde este nevoie de transportul bunurilor, fie pe distante mici sau mari. Daca in piata, acestia sunt folositi pentru a cara nucile sau fasolea boabe, intr-o fabrica de textile, aceeasi saci de rafie sunt folositi pentru a transporta fie rebuturile sau materia ramasa dupa croire, fie chiar accesorii, naturi sau alte bunuri necesare. Pentru a descrie cel mai bine versatilitatea unor saci de rafie putem spune ca puteti transporta, depozita sau cara, orice atat timp cat intra in sac, si cat nu curge.

Ei bine, inventivitatea omului este un subiect pe cat de fascinant, atat de amuzant sau controversat uneori. Este evident faptul ca nici banalii saci de rafie nu au scapat din ochii celor care au gasit si utilizari diferite fata de a transporta sau a stoca bunuri. Asadar, acestia sunt folositi de foarte mult timp si pentru transee sau pentru construirea de mici baraje in situatii de inundatii.

Proiecte deosebite cu… saci de rafie

Folosirea unor saci de rafie pentru a ridica case nu ar trebuie sa constitue un subiect de mirare. Mai ales in SUA exista foarte multe proiecte create pentru a construi case cat mai ecologice, auto-sustenabile ca si resurse si mai ales construite din materiale cat mai ieftine. La astfel de case, fundatia este creata din cauciucuri umplute cu saci de rafie cu pamant, peste care se toarna beton. De asemenea, tot intr-o astfel de casa s-au folosit tot cauciucuri dispuse unul peste celalalt, iar in interior au fost captusite cu saci de rafie ale caror funduri au fost teiate. Dupa aceasta operatiune, au fost asezate doua grinzi metalcie si s-a optat pentru turnarea betonului in interior. Sunt foarte multe exemple ale utilizarii sacilor de rafie in scopuri total diferite, insa, daca va mai ganditi ca sunt creatori de moda care au folosit saci de rafie pentru a crea rochii, deja lucrurile devin unpic mai ciudate.

Indiferent de motivele pentru care aveti nevoie de saci de rafie Seaplast va ofera aceste produse atat in 2 dimensiuni standard, cat si la dimensiuni personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra. Puteti sa ne accesati siteul, www.seaplast.ro pentru a afla mai multe despre oferta noastra, dar si pentru a solicita informatii. Va asteptam!

admin

admin