Din septembrie toti strumfii incep gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor

Din septembrie toti strumfii incep gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor

Tic-tac, tic-tac, mai este putin si incepe gradinita. Tu ti-ai inscris copilul in acest nou an scolar 2015-2016? Daca piticul tau are varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani, opteaza pentru gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor din sectorul 1. Aici copilul tau se va afla pe maini bune si se va dezvolta armonios.

Cine este gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor?

 

Din septembrie toti strumfii incep gradinita particulara Bucuresti Academia StrumfilorGradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor este situata in sectorul 1 si ofera tuturor copiilor o educatie pre-scolara respectand programul propus de catre Ministerul Educatiei Nationale, o educatie la un nivel superior cu o atenta grija pentru toti copiii si dezvoltarea lor.

Cadrele didactice de la Academia Strumfilor au adevarate inclinatii pedagogice, iubesc copiii si reusesc sa-i pregateasca pentru scoala si pentru viata. Metodele de predare sunt interactive, strumfii participa si la numeroase activitati extrascolare, iar spatiul si amenajarile gradinitei sunt moderne, confortabile, potrivite varstei.

De la ce varsta pot sa-mi dau copilul la gradinita particulara Bucuresti?

 

La gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor sunt primiti copiii incepand cu varsta de 1 an. De la 1 la 2 ani gradinita are o grupa speciala, numita Bebe Strumf, unde toti copiii de aceeasi varsta se vor juca, vor manca, dormi si invata impreuna.

Insa mai exista inca 4 grupe, dupa cum urmeaza, pentru ca toti copiii sa se integreze la Academia Strumfilor. De la 2 la 3 ani avem grupa Mini Strumf, de la 3 la 4 ani grupa se numeste Strumfii pitici, de la 4 la 5 ani este grupa Strumfilor voiosi, iar de la 5 la 6 ani sunt Strumfii voinici care se pregatesc de scoala.

Ce invata copilul meu la gradinita particulara Bucuresti?

 

In cadrul activitatilor zilnice ale micilor strumfi de la gradinita particulara Bucuresti se numara activitatea artistico-plastica si practica, activitatea matematica si educatia muzicala, educatia fizica si educatia pentru societate, educarea limbajului si cunoasterea mediului.

Printre cursurile optionale la care strumfii tai pot participa chiar in incinta gradinitei, aceasta avand spatii special amenajate pentru astfel de cursuri, se numara urmatoarele cursuri variate, astfel incat copilul tau sa se poata dezvolta cat mai armonios din toate punctele de vedere:

– Limba engleza si limba germana, la alegere, sau pot fi urmate chiar ambele limbi straine deoarece acum este mai usor pentru copil sa puna bazele acestora;

– Dans si balet, cursuri iubite in special de catre fetite. Cursurile de dans sunt create special pentru strumfii de la Academia Strumfilor de catre Catalina Zedan, profesoara academiei si multicampioana nationala si internationala la concursurile de dans;

– Inot si tenis la care participa cu mult elan baieteii de toate varstele;Din septembrie toti strumfii incep gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor1

– Sah si Mindlab pentru gimnastica mintii de zi cu zi;

– Pictura;

– Arte martiale, Karate Do. Nu vorbim despre cautarea victoriei la final, Karate Do ii invata pe copii sa-si perfectioneze caracterul si sa acumuleze experienta prin antrenament zilnic.

In cazul cursurilor de inot, acestea sunt sustinute de catre o scoala de inot, iar instructorii au vechime, sunt special antrenati pentru munca cu copiii si vor avea grija de acestia.

Daca vrei ca al tau copil sa se bucure de o copilarie frumoasa, alege gradinita particulara Bucuresti Academia Strumfilor. Ai nevoie de informatii suplimentare despre gradinita Academia Strumfilor? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0723-338.160 sau trimite un e-mail pe adresa academiastrumfilor@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.