Doamna Tomoiu Gabriela- o femeie de afaceri care investeste inteligent

tomoiu gabriela

Doamna Gabriela Tomoiu este o femeie de afaceri ce investeste inteligent in domeniul constructiilor.  doamnei Tomoiu Gabriela foloseste materiale de cea mai buna calitate, astfel incat rezultatele sa fie cele asteptate, de durata, care arata si foarte bine.

Aceasta firma se ocupa cu ansamblurile rezidentiale, cunstructiile de blocuri de locuinta si constructii rezidentiale. Daca sunteti in cautarea unei noi case, fie ca sunteti singur, fie pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra, alegerea unui apartament intr-un ansamblu construit de acesti oameni este o varianta foarte buna.

De ce sa alegem locuintele construite de  Tomoiu Gabriela

Pentru a obtine cele mai rezistente cladiri, aceasta companie utilizeaza cele mai calitative materii prime si materiale de constructie. Cateva astfel de exemple sunt fierul BST si PC, cel din urma fiind romanesc. De asemenea, tencuielile sunt de tipul Baumit mecanizate. Blocurile/ansamblurile beneficieaza de cate 2 subsoluri, totul fiind izolat cu spuma poliuretanica. Termoizolatia exterioara este executata doar cu Austro Therm (care este cunoscuta ca fiind cea mai calitativa si eficienta solutie de pe piata).

Un alt avantaj care sa ne determine sa alegem constructiile ridicate prin investitia doamnei Tomoiu Gabriela este faptul ca vom beneficia de cele mai calitative termopane (cu 3 randuri de sticla Saint Gobaing), dar si de un sistem de climatizare extrem de bine pus la punct si de cea mai calitativa tamplarie.

Rezultatele obtinute de Tomoiu Gabriela 

Cand vine vorba despre dotarile firmei, vorbim de ultima generatie de sape motorizate, foarte eficiente si foarte practice, macarale fixe si mobile cu turn de pana la 60 de m inaltime. Toate acestea sunt folosite pentru a obtine cele mai bune rezistente apartamente, cu dotarile pe care le cautam cand ajungem sa cautam o noua locuinta. Fie ca vrem o garsoniera practica pentru cazul in care locuim singuri, fie ca ne dorim un apartament cu 2 sau mai multe camere, vom gasi tot ce cautam daca apelam la acest .

Respectul cu care doamna Tomoiu Gabriela isi trateaza clientii este motorul ce o determina sa investeasca la cel mai inalt nivel. Aceasta femeie construieste la nivelul la care isi doreste sa se afle si locuinta sa, adica la cel mai inalt posibil.

admin

admin