Electroglobal – Solutii electrotehnice complete si de calitate

automate programabile

Cautati o companieautomate programabile specializata in comercializarea de echipamente si materiale electrice si electronice? Nu stiti de unde sa cumparati astfel de dispozitive la cele mai bune preturi de pe piata romaneasca? Sunteti in cautarea unei colaborari bazate pe incredere, respect si seriozitate? Nimic mai simplu! Apelati la serviciile companiei Electroglobal si veti beneficia de un pachet bogat de produse si echipamente de natura electrica si electronita.

Ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu firma Electroglobal?

Firma clujeana a luat fiinta in anul 2004, avand ca domeniu de activitate distributia de materiale si echipamente electrice. In anul 2008, firma primeste certificare in domeniul managementului calitatii. Firma clujeana detine mai multe puncte de lucru pentru a putea face fata cererilor tot mai numeroase venite din partea clientilor. In acest sens, veti gasi magazine Electroglobal in Bucuresti, Bacau si Timisoara.

Clientii firmei Electroglobal vor beneficia de produse de calitate superioara, deoarece acestea provin de la producatori de renume la nivel mondial. Oferta de produse a companiei se adreseaza domeniul electric si de automatizari, antreprenorilor si instalatorilor pentru obiective industriale si comerciale, clientilor finali industriali sau proprietarilor de cladiri comerciale, dar si pentru operatiuni de mentenanta si modernizare.

Avand un pachet atat de diversificat de produse ce vin in ajutorul clientilor, firma Electroglobal reuseste sa raspunda oricarei cereri din domeniul electricelor si electronicelor, dovedid astfel o eficacitate iesita din comun, mult peste nivelul oferit de celeltate firme de profil din Romania.

Fiind pregatiti in a sprijini electrotehnic o gama diversa de industrii, Electroglobal furnizeaza clientilor sai in primul rand o solutie completa sustinuta de o gama cuprinzatoare de produse, inclusiv servicii de engineering, scopul lor fiind acela de a fi pe toata durata lucrarilor un partener dedicat si informat.

Specialistii firmei Electroglobal isi canalizeaza experienta profesionala pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite clientilor, in ideea de a raspunde intotdeauna prompt si corect fiecarei cereri in parte.

Din gama de produse pusa la dispozitia clientilor firmei Electroglobal fac parte si automatele programabile, dispozitive realizate la standarde inalte de calitate, in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.

Automatele programabile reprezinta acele dispozitive sau echipamente, prin intermediul carora sunt realizate instalatiile de comanda automate. Acestea vin sa inlocuiasca circuitele bazate pe relee din cadrul tabloului de automatizare al unei masini si prezinta o serie de avantaje fata de celelalte circuite. Dintre aceste avantaje, le vom aminti pe cele mai importante dintre ele:

  • Rezistenta crescuta impotriva conditiilor severe de mediu si a vibratiilor;
  • Reducerea zgomotului in momentul functionarii;
  • Mod foarte simplu de utilizare;
  • Costuri reduse de intretinere, montare si achizitionare;
  • Scaderea consumului in privinta energiei electrice.

Asadar, daca doriti sa achizitionati la preturi avantajoase diferite sisteme electrice sau electronice, echipamente sau produse de acelasi tip, nu ezitati sa apelati la serviciile companiei Electroglobal.

Date de contact:automate programabile

Denumirea firmei: Electroglobal Cluj – Napoca;

Numar de telefon: 0264 40 62 03.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .