Euro Auto Service. Cum sa alegi un service auto cat mai bun

Euro Auto Service. Cum sa alegi un service auto cat mai bun

Euro Auto Service. Cum sa alegi un service auto cat mai bunStiai ca unul din 3 romani considera ca poate si ca are cu ce si-si repara singur masina? Suntem siguri ca printre acestia sunt si romani priceputi, poate chiar mecanici auto, sau doar pasionati in ale masinilor, care stiu unde umbla, ce apasa si ce schimba. Insa, cu siguranta, majoritatea celor care incearca o reparatie acasa, spunem incearca deoarece nu prea reusesc intotdeauna, vor strica mai mult decat vor face bine. Putem spune ca este ca mersul la doctor. Multi dintre romani prefera sa ia cate-o pastila dupa ureche decat sa consulte o pesoana de specialitate.

De ce se intampla astfel? Poate de vina este lipsa banilor. Sau poate ca alt aspect, deloc de neglijat, este teama pe care o au atunci cand isi duc masinile intr-un service auto. Ce fel de teama? Ca le va fi schimbata masina, furate piese, inlocuite cu altele si multe asemanatoare. S-au auzit multe astfel de povesti, iar unele dintre ele chiar sunt adevarate.

In acest sens, fii cu ochii in 4 atunci cand iti alegi un service auto pentru masina ta. Daca esti din Constanta, unul dintre cele mai bune si mai cautate este Euro Auto Service.

Cine este Euro Auto Service?

Euro Auto Service este un service din Constanta care a luat nastere inca din 2007, ca o afacere de familie.

Aceasta companie are doar personal calificat, iar atelierul de reparatii este dotat corespunzator, modern si complet, astfel incat serviciile pe care ti le ofera sunt 100% de calitate.

Poate ca treaba merge ca pe roate tocmai datorita faptului ca vorbim de fortele unite ale membrilor unei familii. Se stie ca intotdeauna aceste cazuri sunt adevarate reusite, deoarece toata lumea are interes ca afacerea sa mearga si sa prospere.

Indiferent de problemele care apar pe parcurs cu masina ta, Euro Auto Service are grija de ea de la A la Z. Reparatii, vopsire, verificare, tinichigerie, incarcare cu freon sau ITP, la toate aceste servicii poti apela cu incredere la Euro Auto Service.

Un alt aspect important este capacitatea companiei de a se ocupa de orice marca de masina. Un plus bine meritat! Iar cand vine vorba de bani, Euro Auto Service se afla si aici in top, in topul preturilor reduse.

Recomandari Euro Auto Service

Euro Auto Service are cateva recomandari pentru tine atunci cand vine vorba de alegerea unui service auto competent. Trebuie sa fii atent doar la cateva aspecte, care te vor salva de neplaceri ulterioare.

1. Piese de proasta calitate. Pe cat posibil, fii prezent atunci cand se face verificarea, inlocuirea sau repararea masinii tale. Nu lasa pe nimeni sa-ti monteze piese neomologate, de Euro Auto Service. Cum sa alegi un service auto cat mai bun1proasta calitate, doar pentru simplul fapt ca sunt mai ieftine. Vei avea probleme ulterior.

2. Lucrari de vospitorire incomplete. Cand iti duci masina la vopsitorie, insista asupra calitatii vopselei folosite. De multe ori se observa diferenta de nuante intre portiera si restul masinii, de exemplu. Acest lucru se intampla din cauza aparturii proaste din atelier sau din cauza nepriceperii personalului. In acest sens, inainte de a semna, verifica vopseaua si cere spalarea completa a masinii.

3. Timp mare de asteptare. Daca un service auto iti propune o reparatie care se poate intinde pe o saptamana sau chiar o luna, ceva nu este in regula si cel mai bine este sa cauti persoane competente.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege service auto Constanta Euro Auto Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Euro Auto Service? Suna la numarul 0729-440.127, 0241-878.617 si 0241-878.617 sau trimite un e-mail pe adresa euro.auto.service.srl@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.