Euro Glia-Rulouri de gazon. Covor ¨verde¨, gradini estetice!

rulouri de gazon

rulouri de gazonO gradina de 5 stele. Aceasta este garantia pe care Euro Glia o ofera tuturor pasionatilor de frumos, de proaspat si de verde! Avand ca principal obiect de activitate furnizarea de gazon de mai multe tipuri, Euro Glia este solutia de care ai nevoie pentru o gradina de invidiat, cu o estetica aparte. Pentru inceput alege rulouri de gazon. Iata de ce.

Rulourile de gazon sunt practice, se instaleaza usor pe orice tip de teren si permit o intretinere facila. Rulourile de gazon comercializate de societatea Euro Glia pot fi instalate pe diverese tipuri de spatii, in functie de exigente. Odata instalate , gradina capata un aspect impecabil, fara ierburi crescute inestetic si fara daunatori.

Daca doresti sa ai o peluza perfecta in cel mai scurt timp posibil, atunci ai nevoie de rulouri de gazon de la Euro Glia!

Rulouri de gazon-Spatii verzi, de 5 stele!

Gradina este locul dedicat relaxarii. Pentru ca momentele petrecute in gradina casei sa fie cu adevarat memorabile, sunt necesare cateva eforturi. In primul rand, ai nevoie de un gazon tuns la centimetru. Un astfel de serviciu implica ustensile adecvate, timp, efort si bani cheltuiti. Unde mai pui, ca de cele mai multe ori rezultatele intarzie sa apara. Intretinerea gazonului se face regulat si doar pe baza unor echipamente profesionale. Exista, insa, o alternativa mult mai practica, mai estetica si mai putin costisitoare: rulouri de gazon.

De ce rulouri de gazon?

Instalarea unor rulouri de gazon reprezinta o modalitate eficienta pentru transformarea unui teren gol intr-un spatiu complet verde, complet proaspat si estetic. In comparatie cu gazonul insemantat, rulourile de gazon pot fi montate oriunde (fara efort si fara timp pierdut). Gazonul rulat poate fi o alternativa estetica de amenajare a propriei gradini sau a oricaror spatii ce necesita un plus de prospetime (curtile pensiunilor, spitalelor, institutiilor publice, in centrul orasului, in sensurile giratorii, pe terenurile de fotbal, etc.).

Cum se intretin rulourile de gazon?

Chiar daca nu necesita conditii speciale de instalare si intretinere, estetica rulourile de gazon este conditionata de cateva aspecte. Cu cat intinzi rulourile de gazon mai repede, cu atat sunt mai putine sanse ca acestea sa se usuce. Pentru a-si pastra aspectul proaspat, gazonul are nevoie de apa pentru primele 28 de zile dupa ce a fost montat. Regula: gazonul se uda fie dimineata devreme, fie seara taziu (nu este necesara udarea suplimentara in zilele polioase).

De unde achizitionezi rulouri de gazon, la preturi excelente?rulouri de gazon

Pentru gradina la care ai visat, apeleaza la Euro Glia si profita de tarifele excelente. Firma iti garanteaza o amenajare impecabila a gradinii pe baza tuturor tipurilor de gazon, inclusiv pe baza rulourilor.

Rulourile de gazon sunt, de fapt, gazon decopertat si transportat in rulouri, asemeni covorului, pentru a nu ocupa mult spatiu la transport. Greutatea unui rulou de gazon variaza, la fel si grosimile. Gazonul creat din rulouri este unul normal produs prin insamantare (tratat cu substante fitosanitare), astfel incat gazonul sa fie perfect.

Pentru rulouri de gazon la oferta, acceseaza www.euroglia-gazon.ro. Echipa Euro Glia asigura servicii de consiliere in alegerea tipului de gazon, inclusiv, sfaturi utile de intretinere.