Gedas Automatic: Bariere pentru parcare la preturi promotionale

Restrictionarea accesului autovehiculelor precum si accesul controlat al acestora in cadru diverselor parcari publice si nu numai se impune pentru buna desfasurare a activitatiilor si pentru asigurarea sigurantei autovehiculelor in cauza. Metodele prin care se poate realiza restrictionare accesului sunt numeroase, acestea putand fi clasice (prin angajarea de personal care sa permita sau nu accesul masinilor in zona respectiva) sau moderne (restrictionarea se ace prin intermediul sistemelor automatizate). In cazul in care dumneavoastra doriti sa implementati o solutie prin care sa controlati accesul in anumite spatii de interes, va recomandam barierele pentru parcare realizate si oferite de Gedas Automatic.

Dupa cum bine stiti, accesul controlat este necesar atunci cand vorbim despre parcari publice, parcarile hetelurilor, sau imobilelor in regim hotelier, in spatiile comerciale si nu numai. Mai mult, similar, restrictionare accesului autovehiculelor este necesar in spatile industriale, in cadrul complexelor de birouri, in zone cu risc ridicat de atacuri teroriste (in cadrul ambasadelor, a diverselor sedii ale guvernului, etc) si in cadrul locuintei proprii unde poate doriti sa aveti un control precis si exact a celor ce va viziteaza resedinta.

Din fericire, in prezent accesul controlat al autovehiculelor se poate realiza cu usurinta si cu costuri reduse datorita dispozitivelor disponibile pe piata de profil din Romania si nu numai. Astfel de dispozitive sunt si barierele pentru parcare distribuite de Gedas Automatic. Gedas Automatic este o companie ce are o vasta experienta in domeniul sistemelor integrate de protectie, oferind de-a lungul timpului si pana in prezent produse la cele mai inalte standarde si la cele mai accesibile preturi. Echipamentele pe care compania le utilizeaza sunt certificate conferind un grad ridicat de siguranta, si un risc inexistent al aparitiei alarmelor false. Sisteme antiefractie, cu alarme atat pentru incintele cladirilor, cat si pentru exteriorul acestora, sisteme de prevenire a incendiilor, videointerfoane, automatizari pentru porti, sau bariere de parcare se numara printre produsele comercializate de catre aceasta firma.

Mai mult, Gedas Automatic vine in intampinarea clientilor si cu o serie de servicii, servicii ce cuprind: proiectare sisteme antiefractie, instalare sisteme antiefractie, proiectare si instalare sisteme antiincendii, proiectare sisteme de securitate, consultanta sisteme de securitate sau reparatii sisteme de securitate.

In cazul barierelor de parcare acestea sunt de mai multe modele, in functie de necesitatile fiecarui client. Gedas Automatic va ofera o gama larga de bariere de parcare din care puteti alege exact ceea ce va este de folosinta. Aceste bariere contin un sistem automatizat prin care se va permite sau nu accesul autovehiculelor in spatiul restrictionat. Barierele pot fi instalat si chiar mutate cu usurinta datorita dimensiunilor si greutatii reduse. Montajul dar si intretinerea acestor bariere pentru parcare va fi asigurat de personalul Gedas Automatic, care va sta la dispozitie si cu alte servicii de specialitate pentru rezolvarea in timp optim a problemelor ce pot interveni.

Dupa cum am mentionat, Gedas Automatic va ofera si asistenta pentru sisteme de control acces instalate dar si reparatii in cazul in care intervin defectiuni in functioare. Pentru a obtine detalii suplimentare sau pentru a obtine o oferta de pret, utilizati datele de mai jos.

Gedas Automatic, date de contact:

Adresa:
C.C. Arion nr. 5,ap 8, sector 1
Telefon / fax:
021.222.90.73
Mobil:
0723.35.40.48
0722.38.44.99
E-mail:
gedas.automatic[la]yahoo[punct]com (“[la]” se va inlocui cu simbolul “@” si “[punct]” cu “.”)

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.