Euromagnet iti ofera magnet din ferite pentru numeroase aplicatii

Euromagnet logo H60Magnetul din ferite este un magnet ceramic, clasic, negru care are o aplicare ampla si isi gaseste utilitatea in fabricarea unor diferite echipamente, de exemplu motoare electrice, legaturi magnetice, separatoare magnetice, fixatoare, difuzoare si multe altele. Magnetul din ferite este disponibil in mai multe tipuri, avand o serie de avantaje deosebite si pretandu-se astfel unor aplicatii dintre cele mai diverse. Daca si tu ai nevoie in operatiunile pe care le efectuezi de un magnet din ferite te asteptam sa achizitionezi unul care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale din oferta companiei Euromagnet.

Magnet din ferite- element cu numeroase avantaje si directii de utilizare

Magnetul din ferite este un element care isi gaseste utilitatea in fabricarea unor diferite echipamente, de la motoare si jucarii, pana la difuzoare, sisteme industriale, magneti industriali de sustinere etc. Magnetul din ferite se divizeaza in functie de metoda de productie in magnet izotrop care este mai slab si magneti anizotrop, mai puternic. Magnetii izotropi sunt fabricati prin presare, urmand a se magnetiza in camp magnetic. Un mare avantaj al acestei metode de fabricatie este posibilitatea de a magnetica magnetii in diferite sensuri in functie de cerintele clientului. Magnetii anizotropi sunt fabricati prin injectare.

Magnetul din ferite are numeroase avantaje, printre cele mai importante fiind acela ca el nu are tendinta sa corodeze ceea ce inseamna ca nu este nevoie ca suprafata lui sa fie tratata. De asemenea, magnetul din ferite poate avea diferite proprietati, astfel ca tu ai posibilitatea de a selecta exact acel tip de magnet din ferite care satisface cel mai bine necesitatile tale. Te asteptam sa descoperi oferta de magnet din ferite cu care compania Euromagnet vine in sprijinul nevoilor tale.

Euromagnet este furnizorul tau de magnet din ferite de cea mai buna calitate

Compania Euromagnet a fost infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate comercializarea unei game variate de magneti si produse magnetice la preturi foarte avantajoase. Solutiile pe care firma noastra ti le pune la dispozitie se preteaza nevoilor tale, acestea fiind personalizate in conformitate cu solicitarile. Daca apelezi la produsele noastre vei beneficia de calitate mai intai de toate, dar si de produse perfect adaptate cerintelor activitatilor tale.

Printre produsele pe care Euromagnet le comercializeaza se numara si magnetul din ferite, care este un compus din oxid de fier si bariu sau stroniu. Avantajele pe care acest magnet din ferite le prezinta vizeaza forta lui coercitiva mare, temperatura de lucru ridicata (250C), duritatea crescuta, remanenta scazuta, dar si rezistenta in fata coroziunii si la actiunea agentilor chimici. Un alt avantaj major al magnetului din ferite este ca se preteaza a fi utilizat in aplicatii dintre cele mai diverse, de la jucarii si motoare pana la difuzoare sau sisteme de separare, etc.

La cerere, Euromagnet realizeaza magnet din ferite in diverse dimensiuni si care prezinta caracteristici extrem de favorabile astfel incat utilizarea lui sa fie cea asteptata si sa iti aduca rezultatele la care speri. Iar daca ai nevoie de ajutor specializat in vederea alegerii produselor ideale, specialistii competenti si amabili ai companiei Euromagnet iti stau in orice moment la dispozitie cu sfaturi si sugestii pretioase.

Alege magnet din ferite de cea mai buna calitate pentru un succes deplin al operatiunilor tale din oferta Euromagnet!