Fibra optica cu sufa de la Castel Distribution

logoDaca aveti nevoie de o solutie rezistenta si calitativa pentru a transmite datele in siguranta pe distante lungi sau daca aveti in plann sa realizati o retea de internet pentru compania dumneavoastra personala, va informam ca este necesar sa alegeti printe alte produse si tipul de cablu folosit pentru ca conecta device-urile. Dintre toate variantele, cea mai buna si mai sigura este sa alegeti fibra optica cu sufa. Acest tip produs are mai multe avantaje decat un cablu metalic. Daca esti interesat de fibra optica cu sufa te invitam sa apelezi la compania Castel Distribution si veti descoperi o oferta cu preturi avantajoase si produse de calitate superioara.

De ce sa alegem fibra optica cu sufa de la Castel Distribution?

Cu o experienta de peste 13 ani in domeniu, Castel Distribution este o companie specializata in procesul de distributie al instalatiilor catre sectoare multiple: retail, industrial mic sau mijlociu, rezidential. Printre multe produse, de la Castel Distribution puteti achizitiona: echipamente de retelistica, fibra optica cu sufa, acumulatori stationari, cablu UTP, cablu FTP si lista nu se opreste aici. Ofera acestei companii este desosebit de variata si se gaseste integral pe www.castel.ro.

Ce este fibra optica cu sufa?

Dupa cum aflam si din denumirea produsului, fibra optica cu sufa este o fibra confectionata din plastic sau sticla. In ultima perioada este un produs din ce in ce mai utilizat in domeniul telecomunicatiilor deoarece prezinta avantaje foarte importante. De exemplu, spre deosebire de cablurile metalice, fibra optica cu sufa este mai utila atunci cand de doreste transmiterea unui volum mare de date pe distante lungi. Caracteristicile principale ce se regasesc la fibra optica cu sufa sunt:

– prezinta protectie la razele ultra violete (UV);

– contine sufa metalica;

– tensiune maxima de intindere: 1500 N;

– atenuare maxima: 0.33 db/Km pentru o lungime de unda de 1310 nm sau 0.22 db/Km pentru o lungime de unda de 1550 nm;

– lungimea de unda: 1310 nm sau 1550 nm;

– in functie de necesitati si preferinte puteti achizitiona: fibra optica cu sufa 4, 8 sau 12 fire SM (single mode).

Fibra optica cu sufa de la Castel Distribution

Daca vrei sa achizitionezi fibra optica cu sufa de la Castel Distribution puteti opta pentru mai multe variante. In functie de nevoile si cerintele dumneavoastra in materie de transmitere a datelor puteti achizitiona: fibra optica cu sufa 4 fire SM (Single Mode) sau fibra optica cu sufa 8 respectiv 12 fire SM. Pretul acestor produse se calculeaza la numarul de metri de fibra optica cu sufa pe care doriti sa ii achizitionati.

Informatii transmise in siguranta cu fibra optica cu sufa

Daca ai nevoie de fibra optica cu sufa nici macar nu trebuie sa mergeti direct in magazin. Acum exista optiunea de a utiliza sistemul online de achizitie (direct de pe siteul www.castel.ro) sau printr-un email, apel telefonic sau fax. Petru comenzile ce depasesc suma de 1000 RON aceasta companie iti ofera transport gratuit. Pentru informatii suplimentare despre fibra optica cu sufa sau despre alte produse pe care le puteti achizitiona de aici te invitam sa accesezi pagina oficiala de web: www.castel.ro sau sa ne vizitezi la sediul principal din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov.