Firma de curatenie Bucuresti: 3 servicii de baza adaptate nevoilor tale

despre_noiOrice firma de curatenie Bucuresti care doreste atragerea unui numar cat mai important de clienti se adapteaza cerintelor pietei si ofera servicii care raspund cu succes acestora. Chiar si in acest domeniu vorbim de nevoi diferite, incepand de la natura spatiului ce se doreste a fi curatat (locuinte, birouri, institutii, mall-uri, hale industriale etc), cat mai ales tipul curateniei necesare.

Exista 3 tipuri de curatenie pe care orice firma de specialitate (din Bucuresti sau alt judet) ar trebui sa le asigure, si anume: de intretinere, generala si dupa constructor. Diferentiate in special prin nivelul de munca si efort pe care le presupun, acestea implica efectuarea anumitor operatiuni ocazional sau cu regularitate.
Firma de curatenie Bucuresti: curatenie de intretinere

Scopul curateniei de intretinere este, asa cum reiese si din denumire, pastrarea unui mediu curat si igienizat prin curatarea zilnica, saptamana, bisaptamanala sau chiar si o data la 2 saptamani a spatiilor vizate. Perioada variaza in functie de natura incaperilor si mai ales nivelul de trafic inregistrat (sediile firmelor si ale institutiilor necesita efectuarea curateniei de intretinere mai des decat locuintele de pilda).

Datorita frecventei specifice, curatenia de intretinere este totodata si cel mai usor de efectuat si implica activitati precum stergerea prafului la suprafata, aspirarea podelelor (acoperite sau neacoperite), spalarea geamurilor, dezinfectarea grupurilor sanitare etc.
Firma de curatenie Bucuresti: curatenie generala

Curatenia generala este efectuata lunar sau in preajma sarbatorilor daca e sa ne referim in special la locuinte, apartamente si case deopotriva. Aceasta presupune activitati mai intense de curatare si operatiuni care in mod normal nu sunt incluse in curatenia de intretinere: mutarea si stergerea prafului din spatele mobilei, curatarea profesionala a covoarelor sau mochetei, aspirarea peretilor, curatarea tamplariei, a corpurilor de iluminat, tapiteriilor etc.

O firma de curatenie Bucuresti cu experienta in domeniu dispune de tehnica, resursele si personalul calificat necesare pentru obtinerea unor rezultate impecabile, exact pe masura asteptarilor si in cel mai scurt timp.

Firma de curatenie Bucuresti: curatenie dupa constructor

De departe cea mai grea si solicitanta dintre cele 3 tipuri mentionate, curatenia dupa constructor se refera la curatarea spatiilor dupa finalizarea lucrarilor de constructii sau renovare. Include un set precis de operatiuni specifice, iar ca si exemple concrete amintim: debarasarea molozului si altor materiale de constructie, curatarea tamplariei si a caloriferelor pentru indepartarea urmelor de vopsea sau var, aspirarea de praf a pardoselilor si peretilor, curatarea prizelor si alte activitati asemanatoare.

Apeland la o firma de curatenie Bucuresti, acestea din urma sunt executate intr-un timp record raportat la volumul de munca, si cel mai important fara nici cel mai mic efort din partea ta.
Firma de curatenie Bucuresti la care poti apela oricand

Indiferent ca este vorba de curatenia de intretinere, generala sau dupa constructor pentru orice tip de spatiu, te poti baza cu incredere pe Curatenie Profi, firma care asigura servicii profesionale atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe.

De ce sa apelezi tocmai la aceasta firma de curatenie Bucuresti cand piata de specialitate din capitala iti ofera si alte variante? Pentru ca numai la Curatenie Profi ai parte de servicii de curatenie complete destinate persoanelor fizice si juridice deopotriva, o “armata” de profesionisti pregatiti pentru orice provocare, evaluare gratuita a locatiei si bineinteles, preturi corecte. Mai mult, Curatenie Profi este certificata ISO 9001: 2008, aspect ce atesta prestarea serviciilor de curatenie in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.