Fronturi mobilier

b2ef57e62b1394a9a25100b83a635f08In orice incapere, mobilierul reprezinta un element foarte important. Chiar si in spatiul public observam ca se pune accent pe mobilierul stradal, deoarece acesta este util si confera eleganta. Daca doriti sa va infrumusetati locuinta, puteti opta pentru fronturi mobilier.

Unde puteti gasi fronturi mobilier?

Fronturi mobilier in diverse nuante, modele, forme, puteti gasi la magazinul Next Front. Aceasta este o companie care produce si distribuie componente si accesorii pentru industria mobilei, adaptandu-se ultimelor cerintelor ale pietei. Nex Front ofera o gama diversificata in de fronturilor vopsite din MDF sau a fronturi mobilier din lemn masiv. Firma nu ofera doar produse finisate ci si suport logistic (cataloage, monstre) pentru ca sa se creeze relatii de durata si de calitate. Aceste fronturi mobilier ajung la dumneavoastra dupa ce achitati avansul, air durata medie de expediere este de minim 3 zile, putand ajunge, in unele cazuri la 20 de zile in functie de comanda plasata, de dificultatea si timpul necesar executarii acesteia. Preturile sunt avantajoase, fiind pentru toate bugetele.

Ce fronturi mobilier va sunt puse la dispozitie de firma Next Front?

La rubrica ˝Fronturi mobilier˝ de pe site-ul firmei, gasiti placari MDF, fronturi din lemn masiv si MDF vopsit. MDF reprezinta o placa fibrolemnoasa cu o densitate medie, fiind un material des folosit pentru producerea mobilierului pentru baie şi bucatarii. Este un material mai dur decat Pal-ul si are o densitate cuprinsa intre 530 şi 800 kg/Mcub. De obicei, din MDF se realizeaza doar fronturi mobilier, iar restul mobilierului se face din PAL.

Next Front ofera MDF vopsit pentru placari , un produs care tinde sa prinda avans din ce in ce mai mult in preferintele clientilor. Usor de folosit in placarile pentru pereti, pereti falsi (despartitori, cortina), MDF-ul vopsit adauga un plus de eleganta si stil prin faptul ca pot fi facute diferite tipuri de frezari sau perforari pe suprafata, dar se pot realiza si o multitudine de jocuri de culori. De asemenea, ei ofera fronturi din lemn masiv de diferite modele: Neoclasic, Cortina, Asti, Storica Noce, Volga, etc.

De exemplu, modelul Cortina este realizat din frasin si stejar cu vopsea alba si lac mat. Modelul Volga are rama din lemn masiv de nuc exotic Tawari, front din lemn pentru vitrina, lacuirea e facuta manual cu pensula, tipul de lac folosit fiind cel poliuretanic, gloss 20.

Next Front dispune si de MDF vopsit cu maner in cant, MDF vopsit lucios sau mat. Cele vopsite lucios sunt in trend avand un luciu inalt si combinand linii drepte cu linii curbe. Gradul de luciu porneste de la 10 % si ajunge pana la 98%. Avantajul MDF-urilor vopsite mat, este ca sunt mai usor de intretinut.

Next Front- solutia ideala pentru fornturi mobilier de cea mai buna calitate

Comandati cu incredere fronturi mobilier prin intermediul firmei Next Front. Veti gasi calitate, amabilitate din partea unui personal foarte bine pregatit si preturi avantajoase. Daca doriti sa aflati mai multe detalii desre produsele acestei firme, o puteti face mergand direct la showroom-ul situat in Bucuresti sau direct pe site-ul nextfront.ro.