Graphotek Expres – Servicii serigrafice de prima clasa

graphotek-expres

Cauti o metoda rapgraphotek-expresida si foarte ieftina de personalizare a diferitelor articole promotionale de natura textila? Vrei sa colaborezi cu o companie specializata in prestarea serviciilor de serigrafie? Cauti o firma care, pe langa serigrafie, sa iti poata furniza si diferite alte servicii din domeniul media si al publicitatii? In acest caz, cea mai buna solutie pentru tine este sa apelezi la compania galateana Graphotek Expres.

Ce este serigrafia?

Aceasta tehnica reprezinta procedeul prin care se realizeaza diferite modele de imprimeuri pe diferite tipuri de articole sau obiecte confectionate din materiale textile. Acest procedeu se realizeaza prin aplicarea unor vopseluri speciale, cu ajutorul unor matrite (cunoscute si ca site serigrafice), pe suportul textil si fixarea vopselurilor prin diferite metode. Sitele serigrafice se realizeaza cu ajutorul unor emulsii fotosensibile pe baza graficii asistate de calculator.

Se pot serigrafia orice tip de materiale textile plane, fara denivelari sau cusaturi. Aceste defecte pot influenta negativ procesul de serigrafie si calitatea imprimarii. Din acest motiv, unele articole nu se pot serigrafia in stadiul de confectie, ci doar in stadiul de croire.

Firma Graphotek Expres poate folosi metoda serigrafiei pentru personalizarea de tricouri, maiouri, bluze, camasi, sepci, echipamente de lucru sau protectie, jachete, hanorace, confectii de dama, confectii de barbati, confectii copii si nou – nascuti, echipament sportiv, genti din material textil, umbrele, caciuli, fulare, obiecte promotionale, bandane si lista poate continua. Orice obiect realizat din material textil poate fi supus procedeului de serigrafiere.

Firma Graphotek Expres din Galati vine in intampinarea clientilor sai oferindu-le o gama variata de servicii tipografice, de productie publicitara, editare de carte sau furnizarea rechizitelor si produselor de papetarie. O gama variata de materiale promotionale sunt personalizate cu ajutorul procedeelor de imprimare. Dintre acestea amintim cataloagele, brosurile, pliante, flyere, carti de vizita, calendare sau invitatii pentru diverse evenimente. Prin intermediul serigrafiei si a tampografiei, sunt realizate inscriptionari pe materiale fie textile, fie metalice, din plastic sau din sticla.

Pe langa serviciile de productie tipografica, specialistii firmei Graphotek Expres furnizeaza clientilor sai servicii de creatie publicitara, prin activitati de branding si naming, creare de logo-uri, realizare campanii promotionale, a unui design informational si multe alte servicii din aria aceasta a creatiei publicitare.

Echipa firmei va va ajuta sa creati o imagine de succes pentru firma dumneavoastra.

Specialistii firmei ofera si celor mici, care incep scoala in cateva luni, o gama foarte variata de rechizite, la preturi foarte avantajoase.

Cele mai bune servicii de serigrafie va sunt oferite prin intermediul echipei de profesionisti de care dispune Graphotek Expres.

Echipamentele folosite in realizarea serigrafiei sunt de ultima generatie, folosindu-se cele mai noi tehnici si metode. Graphotek Expres va ofera sansa de a inscriptiona imagini sau desene grafice ce reprezinta firma sau afacerea dumneavoastra, dar si logo-ul sau motto-ul acesteia, pe articole vestimentare sau alte produse textile.

Date de contact:

Denumirea firmei: Graphotek Expre Galati;graphotek-expres 

Numar de telefon: 0733 00 18 01 sau 0723 53 01 91.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol foarte interesant despre service-ul auto Indeo accesand link-ul urmator http://www.scriuceva.ro/?p=4460 .