Gratare metalice de calitate superioara si la preturi avantajoase gasesti doar la Dovexim!

gratare metalice

gratare metalice

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, compania Dovexim isi intampina clinetii cu o gama variata si diversificata de confectii metalice.Din categoria confectiilor metalice, fac parte gratare metalice, foarte utile in activitatile industriale si la constructiile din otel, acestea fiind utilizate ca elemente de pardoseala din care se pot forma platforme sau rigole. Tehnologia utilizata pentru confectionarea acetor gratare metalice, confera rezistenta de inalta calitate structurilor formate, acestea adaptandu-se celor mai grele conditii de munca.

Gratarele metalice au suprafete antiderapante, fiind utilizate de regula in spatii unde exista pericol de murdarie cu uleiuri sau alte grasimi. Montarea acestora se realizeaza foarte usor, au o structura stabila si durabila.

De ce sa apelezi la Dovexim pentru achizitionarea unor gratare metalice?

Gratare metalice exista in diverse dimensiuni si modele/ tipuri: ( gratare pentru platforme, electrosudate, striate, presate, platbande, pe reazeme) si pot fi achizitionate din cadrul companiei Dovexim Oradea, compania fiind numar 1 in furnizarea confectiilor metalice de sierie mica si mijlocie.

Pentru realizarea gratalor metalice se utilizeaza benzi de otel asamblate in pozitie verticala si paralela. Alcatuirea gratarelor metalice este realizata cu ajutorul unor elemente portante ( fasii de platbanda dispuse paralel), elemente secundare si elemente de contur, prinderea fiind posibila cu ajutorul unor suruburi sau piulete, iar fixarea cu carlig.

Gratare metalice confectionate de catre Dovexim au o aspect compact, o structura stabila si sigura, permit trecerea apei, aerului, luminii, avand un cost mic iar montarea este realizata cu usurinta.

Compania Dovexim realizeaza si gratare metalice pentru platforme, de diverse dimensiuni, folosite pentru poduri improvizate si trecatori, avand pana la 4 benzi pe sens. Gratarele se pot zinca termic ori electrolitic, electroforjate sau nezincate, in functie de cerintele si necesitatile clentului. Platformele construite din gratare metalice sunt remarcate prin rezistenta, siguranta, stabilitate.

Dovexim pune la dispozitia celor interesati, gratare metalice de calitate superioara pentru rigole!

Firma din Oradea executa la comanda gratare metalice pentru rigole. Acestea sunt acoperite cu capace ce au forma de gratare din doua motive si anume

  • permit apei sa intre cu usurinta si pentru a nu exista nici o diferenta de nivel intre rigola si astfalt.
  • gratarele metalice pentru rigole pot fi electroforjate sau electrosudate. Acestea sunt tratate impotriva coroziunii prin vopsire, oferindu-le astfel o durata indelungata de timp atunci cand sunt expuse la apa.

Timpul de realizare pentru gratarele metalice este foarte scurt, indiferent de aplicatia pentru care se realizeaza.

Pentru a achizitiona gratare metalice de calitate superioara , apeleaza la specialistii companiei Dovexim. Totodata, firma mai executa si la cererea clientilor si suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri de sarma, carucioare pentru panificatie, garduri si porti, ferme metalice si rafturi metalice, toate acestea la un cele mai inalte standarde calitative si un raport calitate-pret atractiv.

Seriozitatea, promptitudinea cu care onoreaza fiecare solicitare venita din partea clientilor  si exeperinta indelungata, sunt doar cateva caracteristici care recomanda firma Dovexim ca fiind una dintre cele mai indicate firme care iti poate oferi serviciile de care ai nevoie in domeniul confectiilor metalice.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre gratare metalice, acceseaza pagina web www.dovexim.ro sau contacteaza reprezentantii – 0259 417 034/ 0722 365 102.

 

admin

admin