Igloo Design – perdele de calitate pentru toate stilurile de amenajari interioare!

e8e2f1c850fe94b54db4d1ad24c0eac3

 

Stii vorba populara potrivit careia “casa fara perdele pare nelocuita” si, probabil, tocmai de aceea te afli in cautarea unor modele care sa se integreze armonios in ansamblul locuintei tale, aducand interioarelor un plus de culoare, intimitate si stil. Consulta oferta Igloo Design, companie care iti ofera solutii personalizate in domeniul amenajarilor, punandu-ti la dispozitie o gama variata de perdele, la preturi accesibile.

Igloo Design – perdele si draperii din materiale de cea mai buna calitate

Indiferent ca iti doresti perdele din matase, din in, din organza sau din voal, simple (pentru un stil minimalist), cu motive florale ori diverse alte modele, albe, in culori vibrante sau pale, pe toate le vei gasi in oferta Igloo Design. Acestea sunt confectionate din materiale de calitate superioara importate din Anglia, Spania, Italia, Elvetia, Polonia, Slovacia, fiind cusute cu maiestrie si migala de echipa de profesionisti din atelierul propriu de croitorie al companiei.

Cu ajutorul unor perdele alese in mod corespunzator, vei putea sa transformi o incapere banala intr-una originala, in care “domneste” o atmosfera placuta si relaxanta. Beneficiile aduse sunt nu doar de natura estetica, ci si strans legate de confortul tau psihic si fizic, perdelele lasand lumina soarelui sa patruda in interior doar atat cat iti doresti, ferindu-te, in acelasi timp, de privirile indiscrete ale vecinilor.

Conslierii Igloo Design te vor ajuta sa faci alegerea ideala, in functie de stilul mobilierului si schema de culori a camerei, fie ca iti doresti perdele care sa se integreze intr-un ambient romantic, intr-unul clasic, baroc sau eclectic. Daca te incanta ideea unei imagini somptuoase a incaperii, poti intregi ansamblul cu draperii. Specialistii te sfatuiesc sa mergi pe combinati de draperii cu dungi orizonatale/verticale sau cu motive florale si perdele uni, de o singura nuanta, care sa se asorteze atat coloristic, cat si textural.

Nu trebuie sa iti faci griji nici in privinta serviciului de montaj, acesta fiindu-ti pus la dispozitie tot de catre echipa Igloo Design. In functie de particularitatile spatiului, poti alege intre mai multe sisteme de prindere perdele si draperii: modele romane (cu rotita, caseta din aluminiu, simple sau motorizate, respectiv cu prindere de termopan), sisteme cu sine din aluminiu sau sine decorative, galerii (metalice, din lemn, bronz sau fier forjat, cu finisaje variate), sisteme de prindere perdele de tipul panourilor japoneze, cu tractiune manuala sau motorizate.

Avantaje ale colaborarii cu Igloo Design in alegerea de perdele, draperii si sisteme de prindere

Avantajul colaborarii cu Igloo Design se refera in primul rand la paleta variata de optiuni pe care o ai la dispozitie in momentul alegerii produselor, calitatea acestora, impactul estetic pe care il au asupra incaperilor amenajate si, nu in ultimul rand, preturile competitive practicate. In alegerea de perdele, draperii si sisteme de prindere vei beneficia de consiliere si masuratori gratuite la domiciliu, specialistii Igloo Design dand dovada de un profesionalism ridicat.

Amenajeaza-ti casa asa cum ai visat, cu perdele si draperii de calitate superioara! Pentru detalii si comenzi, reprezentantii companiei iti stau la dispozitie atat telefonic  0723.411.396/0733.444.566, cat si prin email office@igloodesign.ro

admin

admin