Instructiuni de montaj hidrofor cu pompa centrifugala

Instructiuni de montaj hidrofor cu pompa centrifugala

Instructiuni de montaj hidrofor cu pompa centrifugalaOrice gospodarie are nevoie de un hidrofor cu pompa centrifugala pentru a-si indeplini activitatile zilnice fara probleme, in special daca nu este racordata la o retea nationala de furnizare de apa potabila. Acest hidrofor transporta apa din fantani, lacuri sau puturi pentru a alimenta diversi consumatori casnici sau industriali.

Pompele centrifugale ajuta la cresterea energiei lichidului cu ajutorul fortelor centrifuge. In contact cu lichidul, in acest caz apa, rotorul este antrenat in miscarea sa de rotatie si se obtin astfel fortele cetrifuge. Insa rotorul trebuie invartit la o turatie foarte mare. Aceste pompe functioneaza doar in momentul in care sunt pline cu lichid.

De unde se pot cumpara hidrofoare dotate cu pompa centrifugala? De la Tool & IT Distribution din Campina, modelele de hidrofoare puse la dispozitia ta avand capacitati diferite, insa calitatea de exceptie este aceeasi!

Hidrofor cu pompa centrifugala. Montare si utilizare corecta

 

Cand vine vorba despre montajul unui hidrofor cu pompa centrifugala, in primul rand, trebuie pornita pompa. Desfa in prima faza surubul de aerisire al pompei, toarna apoi apa curata in pompa, dar si in conducta de aerisire. Pana cand? Pana in momentul in care apa incepe sa dea pe afara. Acum strangi surubul de aerisire si alimentezi pompa electrica.

In momentul in care pompa livreaza apa, amorsarea a reusit. Daca pompa merge in gol reiei operatiile.

Daca exista pericolul de inghet trebuie sa scoti pompa de priza, desfa suruburile amplasate in partea superioara si in partea inferioara si lasa apa din instalatie sa curga. In acest mod nu va ingheta si ai grija de hidrofor si de pompa.

Hidrofor cu pompa centrifugala de la Tool & IT Distribution

 

Tool & IT Distribution iti pune la dispozitie un hidrofor cu pompa centrifugala model EBARA. Pompa din alcatuirea hidroforului este multietajata pe orizontala si este de suprafata. De Instructiuni de montaj hidrofor cu pompa centrifugala1asemenea, ea este dotata si cu o butelie de 50 de litri avand o membrana din cauciuc alimentar, dar si un presostat pentru a regla presiunea de lucru. De asemenea, hidrofor cu pompa centrifugala model EBARA mai este dotat si cu un manometru pentru urmarirea presiunii, cu un cablu de alimentare, un furtun flexibil si un racord cu 5 cai.

Motorul este electric, asincron cu 2 poli. Capacul prevazut cu orificiul de aspiratie, cat si suportul pompei prevazut cu orificiul de refulare sunt realizate din fonta. Carcasa exterioara este realizata din inox, iar carcasa motorului are la baza un aliaj din aluminiu. Garnitura mecanica este din ceramica, iar turbinele si difuzoarele au fost fabricate din noryl ce a fost armat cu fibra de sticla.

Unde isi gaseste aplicabilitate acest hidrofor? In sistemele de alimentare cu apa, in primul rand, in irigarea gradinilor, in instalatiile de tratare a apei, cat si pentru cresterea presiunii din retelele ce alimenteaza oamenii cu apa potabila, indiferent ca este vorba despre case, sedii de firma, hale industriale de marime mica sa medie, centre zootehnice sau livezi.

Inaltimea maxima de pompare a acestui hidrofor este de 100 m, iar puterea maxima este de 10 kw. Temperatura lichidului de pompat poate avea valori extreme cuprinse intre – 10 grade Celsius si +70 de grade Celsius.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege hidrofor cu pompa centrifugala de la Tool & IT Distribution. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tool & IT Distribution? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0244-331.530 si 0728-843.481 sau trimite un e-mail pe adresa dan.oprea@tool-it.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.