Ioan Marius Retegan si activitatea companiei Helinick

ioan marius retegan

ioan marius retegan

Ioan Marius Retegan coordoneaza activitatile companiei Helinick. Compania Helinick activeaza inca din anul 1991 si a inceput cu instalarea primului sistem de alarma in 1992 apoi, in 1993, primul sistem de avertizare a incendiilor, in 1994 primul sistem inovativ de televiziune ce este cu sistem inchis, in 1995, se instaleza sisteme de securitate electronica iar astazi Ioan Marius Retegan si echipa Helinick se numara printre companiile lider pe piata cu astfel de sisteme.

Ioan Marius Retegan ne ofera siguranta

Calamitatile sunt cele ce ne doboara, insa atunci cand este vorba despre incendii, putem preveni cu sisteme asigurate de catre Ioan Marius Retegan. Un astfel de sistem ne poate salva noua viata dar si celor dragi noua, casa noastra, afacerea si deci, agoniseala de o viata intreaga.

O analiza de risc si de proiectare oferita de Ioan Marius Retegan si deci, de compania Helinick ne va oferi siguranta si liniste sufleteasca in sensul ca odata stiind ca avem sisteme anti incendii si antiefractie, vom pune mai linistiti capul pe perna, stiindu-ne pe noi si lucrurile noastre de valoare in siguranta.

Sisteme antiefractie oferite de Ioan Marius Retegan dar si de anti furt produse

Sistemele antiefractie oferite de Ioan Marius Retegan detecteaza, avertizeaza si transmit evenimentele la un dispecerat ce se ocupa cu securitatea. Datorita unei lungi experiente, sistemele antiefractie sunt nu numai de inalta calitate si cu o tehnologie avansata, dar sunt si sigure, rata de alarme false fiind una foarte mica. Aceste sisteme antiefractie oferite de Ioan Marius Retegan,sunt totodata usor de utilizat, au supraveghere video si multe alte facilitati.

Sistemele anti-furt produse sunt electronice si sunt de asemenea oferite de compania Helinick si Ioan Marius Retegan. Aceste sisteme cu siguranta vor minimaliza pierderile produse de furturile de produse. Toate informatiile furnizate de sistemele electronice anti-furt de produse sunt disponibile prin conectarea la internet. Aceste sisteme ofera informatii precum numarul de persoane, supravegherea video, controlul de acces si antiefractia.Ca sistemele antiefractie, si aceste sisteme au multe facilitati si ne vor ajuta sa prosperam si sa evitam pierderile datorita furturilor si de asemenea, sunt usor de utilizat.

Un alt sistem oferit de Ioan Marius Retegan, ce este menit sa ne ofere siguranta, este sistemul de detectie perimentala. Acesta are sisteme de cabluri pre-tensionate, sisteme radar, camera video, senzori de vibratie, detectori dar si cabluri senzitive.

Sisteme de televiziune cu circuit inchis cu Ioan Marius Retegan

Aceste feluri de sisteme oferite de compania Helinick si deci, de Ioan Marius Retegan, au o mare flexibilitate de stocare si transmisie. Transmisia este sub forma de date si nu de semnal video analogic, asa cum am fost noi obisnuiti. Acest tip de sistem este bazat pe tehnologii de retea, acesta fiind unul complet digital cu aplicatii high security sau cu aplicatii ce sunt integrate de securitate. Sistemele de televiziune cu circuit inchis au beneficiile sistemelor video IP, au functii suplimentare si se bazeaza pe tenhologii testate si recunoscute de cate industria IT.

Ioan Marius Retegan ne ofera siguranta prin sisteme antierfactie, anti-furt produse, anti-incendii si multe alte sisteme.

admin

admin