Materiale promotionale personalizate realizate de Prevas Prod

Materialele promotionale pot reprezenta cea mai buna tactica de marketing prin care va puteti face cunoscuta afacerea si prin care puteti extinde portofoliul de clienti existent. Avantajele ce vin odata cu oferirea unor materiale promotionale sunt numeroase, impactul pe care acestea le au asupra beneficiarilor fiind unul extrem de important. De aceea, daca doriti sa puneti bazele unei campanii de marketing care sa propulseze imaginea companiei dumneavoastra la un alt nivel, trebuie sa luati in calcul si oferirea de materiale promotionale.

Materialele promotionale pot fi orice obiecte inscriptionate cu logo-ul firmei sau cu mesaje, sau produse ce reprezinta imaginea companiei a carei activitate o administrati. Aceste materiale pot fi oferite cu orice ocazie, fie ca doriti sa sarbatoriti „ziua firmei”, sa celebrati punerea in vanzare a unor produse noi, sa recompensati activitatea angajatilor sau sa rasplatiti eforturile unor sprotivi sau copii cu rezultate remarcabile la invatatura. Materialele promotionale vor ajunge direct catre publicul tinta ceea ce inseamna ca imaginea companiei va fi rapid raspandita.

Aceasta tactica de marketing este des utilizata de companiile de prestigiu care doresc ca odata cu recompensarea angajatiilor sau persoanelor din cadrul firmei sa puncteze si la nivel de imagine. Astfel, materialele promotionale oferite vor fi inscriptionate cu diverse mesaje si imagini care sa fie reprezentative pentru compania in cauza.

In cazul in care si dumneavoastra va doriti o astfel de strategie de marketing, va recomandam serviciile Prevas Prod. Prevas Prod este o companie ce garanteaza crearea de materiale promotionale de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii. Prevas Prod realizeaza promotionale din material textil, plastic sau lemn folosind metodele de personalizare cele mai potrivite fiecarei aplicatii. Compania executa o gama larga de obiecte personalizate, folosite de companii la promotiile acordate, drept cadouri de fidelitate sau vandute catre persoanele ce sustin marca/echipa favorita.

Acordarea sau vanzarea de materiale promotionale personalizate este o metoda excelenta de a creste loialitatea clientilor, pentru ca in acest fel se creaza o legatura mai puternica intre persoana si brand.
Dintre produsele textile personalizate pe care Prevas Prod le executa, amintim: tricourile, gentile, echipamentele sportive, sorturile, sepcile, rucsacurile si portofelele. Pe langa acestea, se imprima imagini de inalta rezolutie pe cani, brelocuri, placi de ceramica, magneti, ceasuri de interior, medalioane, insigne, pixuri si alte materiale.

Pentru a beneficia de aceste servicii nu trebuie decat sa trimiteti imaginea/sigla/ logo-ul ce doriti sa apara pe obiecte, iar compania Prevas Prod se asigura ca acestea vor fi imprimate prin intermediul unor operatiuni potrivite materialului. Preturile realizarii unor astfel de materiale sunt reduse, tarifele variind in functie de fiecare comanda sau solicitare venita din partea clientilor. De aceea, o oferta de pret adecvata poate fi obtinuta doar in urma contactarii unui reprezentant Prevas Prod.

Puteti vizualiza modele de materiale promotionale Prevas Prod accesand platforma online a companiei. Tot prin intermediul aceleiasi pagini web puteti afla mai multe detalii referitoare la activitatea depusa de firma si proiectele deja realizate. Pentru a plasa o comanda nu trebuie decat sa utilizati datele de mai jos.

Prevas Prod, date de contact:

Va asteptam la sediul nostru din Str. Matei Spiridon, nr.19, sector 3, Bucuresti
Mobil: +40744.500.451
Tel./Fax: +4021.336.01.19
E-mail: contact@prevas.ro , prevas2000@yahoo.com
www.prevas.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro pentru a obtine cel mai bun pret.