Mopeka Impex – renumit producator detergenti!

mopeka 1Atunci cand ai nevoie de cei mai buni detergenti pentru curatarea si dezinfectarea oricarei suprafate, Mopeka Impex ofera produse de calitate la preturi avantajoase. Compania este un cunoscut producator detergenti, care ofera produse fabricate in conformitate cu legislatia in vigoare. Indispensabil in multe domenii de activitate si pentru curatarea oricaror suprafete, detergentul a cunoscut o dezvoltare impresionanta, in prezent existand numeroase sortimente. Producator detergenti de calitate, Mopeka Impex ofera produse adaptate la nevoile si cerintele clientilor.

Spre deosebire de sapun, acesti detergenti au o putere de curatare mai mare, fiind eficienti si siguri. Detergentii de la Mopeka Impex sunt agenti de curatare cu un efect de durata, avand toate calitatile necesare unor astfel de produse. Detergentii  pot fi utilizati in orice domeniu, de la institutii publice, spalatorii auto pana la industria usoara, industria constructiilor metalice, parcari, depozite, ateliere de reparatii si altele. Detergentii Mopeka Impex respecta normele europene in vigoare pentru ca rezultatul urmarit sa fie unul pozitiv si sa obtii un spatiu curat si igienizat pentru cei care lucreaza in mediul respectiv.

Producator detergenti pentru spatii curate si igienizate!

Pentru a trai sau lucra intr-un mediu curat, ai nevoie de detergenti de calitate si o curatare corespunzatoare. Detergentii oferiti de Mopeka Impex au in compozitie diferite combinatii chimice, substante de curatare pentru a inlatura eficient murdaria. Substantele intrebuintate sunt arene, amine si alchilarene. Cu aceste produse vei obtine rezultate de lunga durata, care protejeaza suprafetele si iti ofera un miros placut. Gasesti astfel detergenti de vase, pentru gresie si faianta, pentru covoare si pavimente, detergenti degresanti, pentru geamuri si parbriz. Produsele sunt eficiente, usor de utilizat si sunt ambalate in diferite flacoane si recipiente, butoaie de polietilena sau bidoane care sunt biodegradabile. Poti dezinfecta, curata si igieniza orice suprafata cu detergentii speciali pe care compania Mopeka Impex ii ofera la un raport excelent calitate-pret.

Compania Mopeka Impex detine cele mai moderne si performante utilaje si echipamente, care sunt realizate in conformitate cu legislatia in vigoare. Detergentii comercializati de Mopeka Impex sunt solubili in apa, au un miros placut si se dizolva foarte usor. Personalul companiei Mopeka Impex iti sta la dispozitie cu cele mai bune solutii de curatenie, de la detergenti degresanti, sapunuri lichide si inalbitori. Gratie acestor produse eficiente, munca ta de curatenie va fi mai usoara si mai eficienta si o vei putea intretine un timp indelungat.

De ce Mopeka Impex?

Alege compania Mopeka Impex datorita implicarii in realizarea de detergenti de calitate care sa degreseze, curate si igienizeze corepunzator orice suprafata. In plus, compania respecta normele din domeniu, fiind obtinute din materie prima de cea mai buna calitate. Mopeka Impex este un cunoscut producator detergenti care se ocupa de dezvoltarea, comercializarea si producerea de detergenti industriali, produse chimice si de uz casnic pentru variate industrii. Gasesti detalii pentru fiecare produs in parte si poti comanda orice produse doresti solicitand asistenta reprezentantiilor firmei sau prin datele din sectiunea contact. Achizitioneaza detergenti si sapunuri lichide pentru casa ta de la Mopeka Impex si poti curata cu cea mai mare incredere.

 

Datele de contact ale firmei Mopeka Impex

Adresa firmei: Str. Milos Cirneanski, Nr. 43, Timisoara

Telefon: 0256 293 200