Motor electric barca achizitionat prin Nautica Shop, locul unde se gasesc de toate

motor electric barca

motor electric barca

Dispunand de ultima tehnologie in materie de nautica, un motor electric barca este ajutorul perfect pentru o partida de pescuit fara griji, care sa relaxeze cu adevarat o persoana. Din acest motiv, Nautica Shop ofera spre vanzare mai multe tipuri de astfel de produse, toate de la branduri de renume, care sa satisfaca pana si cei mai pretentios oameni.

Motor electric barca, un nou inceput in nautica

Cei care doresc sa achizitioneze un motor electric barca trebuie sa se gandeasca in primul rand la dimensiunile barcii pe care vor sa o propulseze. Astfel, pentru o barca de aproximativ trei metri este de ajuns un motor de 200 de wati, in timp ce o barca de cinci sau sase metri va functiona perfect cu un motor de 400 de wati. Nautica Shop recomanda motoarele din noua gama Gibsiun, extrem de fiabile si foarte economice. Mai mult, sunt si ecologice, reusind sa nu polueze mediul inconjurator, pastrand neatins ecosistemul din jur.  Din cartea tehnica a dispozitivului reiese ca acesta are o autonomie de 500 de ore, avand in acelasi timp o greutate extrem de redusa, cuprinsa intre 9 si 12 kilograme, lucru aproape imposibil in urma cu cativa ani. Privind tehnologiile de fabricatie, acestea sunt de natura militara, mai ales la segmentele electrice, care vor rezista in acest mod mai mult timp, chiar daca sunt supuse la presiuni mai mari. De asemenea, elicea are o noua forma, reusind sa propulseze mai repede ambarcatiunea, la un consum de energie mai redus, datorita formei sale hidrodinamice perfecte.

Avantajele unui motor electric barca

Orice pescar trebuie sa incerce cel putin o data in viata o ambarcatiune care este propulsata de un motor electric barca. In acest mod se va bucura de o cursa silentioasa, alaturi de un consum de energie redus, in comparatie cu alte motoare care folosesc combustibili fosili. Mai mult, acestea polueaza si fac foarte mult zgomot, lucru deranjant atat pentru pescuit, deoarece animalele se sperie de vibratiile puternice, cat si pentru pasagerii barcii care nu se vor putea bucura in liniste de natura si de mediul inconjurator. Un alt avantaj care trebuie luat in seama este pretul deosebit de redus, tinand cont de calitatile si forta unui astfel de motor. Nautica Shop pune la dispozitia pescarilor mai multe tipuri de motoare, diferentiate doar de puterea pe care o ofera. Alegerea celui mai bun se va face in functie de dimensiunea si greutatea ambarcatiunii. Nu in ultimul rand, avantajul suprem pentru un motor electric Gibsun este acela ca poate fi montat pe orice barca, deoarece se folosesc cleme in loc de borne, lucru care duce la o prindere perfecta, fara probleme, care nu pericliteaza siguranta si integritatea navei.

Nautica Shop, magazinul perfect pentru un motor electric barca

Alegand magazinul Nautica Shop, pescarii vor beneficia de preturi reduse si de produse de calitate, care respecta normele de siguranta si de fiabilitate in vigoare. Mai mult, se ofera asistenta la cumparare pentru orice motor electric barca, alaturi de transport pe tot teritoriul Romaniei.

admin

admin