Pe embolux.ro Gasesti O Varietate de Modele de Carti de Vizita

720e7e05c3369d4e593b0bcb6faf7ff3Cartea de vizita te reprezinta pe tine si in acelasi timp compania pentru care lucrezi. De aceea vrei sa oferi carti de vizita de cea mai buna calitate, cu un design atractiv si care sa contina toate informatiile de care clientii au nevoie pentru a va contacta. Firma Embo Lux este compania pe careo cauti sic are poate sa iti ofere carti de vizita profesionale.

Firma Embo Lux are o experienta de mai bine 10 ani in domeniul productiei publicitare de pe piata din Romania. Embo Lux a fost infiintata in 2010, pornind de la o simpla afacere de familie, care s-a dezvoltat treptat, datorita dorintei de a multumi cat mai  multi clienti. Firma ofera servicii de gravura realizata cu ajutorul masinilor mecanice, laser, yag, tampografie, emboss si folio.

Ce sunt cartile de vizita?

Cartea de vizita este un instrument foarte important pentru oricare afacere moderna. Daca la inceput cartea de vizita doar transmitea cateva informatii personale partenerilor de afaceri prin intermediul unui mesaj scris, acum ea aa devenit parte integranta din planul de marketing al oricarei companii.

Schimbul de informatii de contact intre personae a devenit foarte important pentru intarirea relatiilor de afaceri, dar si pentru promovarea oricarei afaceri. Cartea de vizita trebuie sa contina numele posesorului, pozitia sa in companie, adresa, date de contact (telefon, email, fax, etc.), adresa siteului web, logo-ul firmei si orice alta informatie care ar ajuta clientul sa inteleaga serviciile si produsele oferite.

Cartea de vizita se ofera preferabil la inceputul intalnirilor de afaceri pentru a ajuta interlocutorul sa rtţina numele persoanei sau al companiei sau in cazul unor intalniri sociale la sfarsitul conversatiei sau inainte de a pleca.

Firma Embo Lux utilizeaza materiale de calitate superioara, care sa garanteze obtinerea unui produs finit excelent. Mai mult, echipa foloseste echipamente performante, care asigura un ritm accelerat de munca, precizie si rezultate optime.

De ce sa alegi Embo Lux pentru cartile de vizita ale firmei tale?

Daca intri pe siteul companiei embolux.ro te vei convinge atat de calitatea cartilor de vizita efectuate de aceasta firma, cat si de profesionalismul echipei. Specialistii firmei nu doar ca se implica total in fiecare activitate, dar sunt si deschisi pentru situatiile care aduc ceva nou, provocarile tehnice fiind una dintre specialitatile lor. Indiferent care ar fi cerintele clientului echipa va incerca mereu sa raspunda in cel mai scurt timp, oferindu-va cele mai bune solutii personalizate.

Firma se afla intr-o permanenta interactiune cu furnizori importanti de materiale, utilaje si diverse tehnologii specifice domeniului pentru a fi la curent cu toate noutatile aparute si pentru a-si putea perfectiona serviciile si produsele pe care le ofera. Deoarece fiecare proiect trebuie tratat cu maxima atentie , dar si comunicand cu beneficiarul, echipa stabileste impreuna cu clientul chiar si cele mai subtile detalii. Astfel, Embo Lux este oricand la dispozitia clientilor care vor sa discute diverse aspecte referitoare la proiectul in desfasurare, consultanta fiind inclusa in servicii.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unui specialist in productie carti de vizita care sa raspunda cerintelor dumneavoastra din punct de vedere al performantei si calitatii, Embo Lux  va asteapta cu servicii si produse de elita.