Prajituri pentru diabetici de la Cofetaria Giorginio: gustoase si sanatoase

598936_435143483230054_1480790581_nAtunci cand afla ca au o anumita forma de diabet, pe unii oameni nu ii sperie doar diagnosticul si tratamentul, ci si gandul ca va trebui sa renunte la dulciuri. Stim cu totii cat de greu e sa renuntam la micile placeri care ne fac sa ne simtim bine si alunga monotonia: fumatul, noptile pierdute, serialele urmarite in exces si asa mai departe. Dulciurile sunt o placere, asta trebuie sa recunoastem! Daca suntem sinceri cu noi insine vom recunoaste si ca uneori exageram cu dulciurile. E foarte greu sa te abtii cand ai in fata o prajitura care arata foarte bine si are un gust minunat. Cum sa-ti refuzi inca o portie? Te gandesti ca oricum nu mananci dulciuri des si nu o sa te ingrasi din cateva inghitituri. Asa e, dar daca se aduna mai multe inghitituri incepi sa ai mustrari de constiinta. Cu totii ne dorim sa avem grija de trupurile noastre, sa fim voiosi si plini de energie. Pentru o stare psihica buna e normal ca din cand in cand sa ne rasfatam cu lucrurile care ne plac: iesiri in oras, timp in care lenevim, prajituri gustoase care ne fac ziua mai frumoasa. E adevarat ca disciplina e intotdeauna cheia succesului, fie ca e vorba de invatarea unei limbi straine, alimentatie sanatoasa si program de exercitii fizice. Insa nu suntem roboti, nu trebuie sa uitam asta. Suntem oameni si avem nevoie de putere de munca si de pofta de viata. Pe acestea le dobandim prin lucrurile placute pe care le facem in timpul liber. De ce sa nu racunoastem ca mancatul e una dintre placerile vietii?

Prajituri pentru diabetici

Tocmai pentru ca mancatul e o placere, gandul ca trebuie sa treaca la un regim alimentar strict ii sperie pe multi diabetici. Ei ar trebui sa stie ca placerile gustului nu le sunt inaccesibile. Cofetaria Giorginio pregateste pentru ei cele mai gustoase prajituri. Sunt prajituri pentru diabetici pe care acestia le pot consuma fara grija. La pregatirea lor se folosesc ingrediente naturale. Specialistii cofetari stapanesc tainele crearii unui gust unic ce transforma mancatul unei prajituri intr-o experienta de neuitat, pe care iti doresti sa o traiesti iar si iar. Da, prajiturile pentru diabetici de la Cofetaria Giorginio sunt periculos de bune!

Prajituri mai bune decat la mama acasa

Unii oameni spun ca prajiturile facute in casa sunt mai bune decat cele de la cofetarie. Prajiturile bunicii sunt foarte gustoase si ne trezesc multe amintiri, asta e clar. E adevarat si ca produsele unora dintre cofetarii nu sunt nemaipomenite. Nu trebuie sa generalizam insa, pentru ca in cazul cofetariei Giorginio lucrurile stau altfel. Haideti sa vedem de ce!

Oricat de interesate ar fi de retetele de prajituri, mamele si bunicile noastre nu au experienta si pregatirea unui adevarat cofetar. Acesta stapaneste tehnici pe care oamenii obisnuiti nu au de unde sa le invete. In plus, lucreaza cu utilaje care nu se gasesc decat in laboratoarele de cofetarie. Prajiturile de cofetarie pot sa aiba un gust exceptional datorita ingredientelor de foarte buna calitate folosite si pot sa arate spectaculos.