Rafturi metalice – Ingeco.ro

rafturi metalice

rafturi metalice

Pe piata de rafturi metalice sunt tipuri diverse de rafturi si clientii  isi aleg din orice fel de sortiment raftul pe care ei considera ca este cel mai potrivit pentru spatiu in care va urma sa fie  montat.

Unele dintre modele de rafturi mobile au anumite caracteristici ce au fost descrise de multi dintre  specialisti pe  anumite site-uri ale magazinelor de specialitate asa dupa cum e de exemplu si  www.ingeco.ro .

Rafturi metalice  care sunt cunoscute ca fiind de tip – mobil sunt utile in cazul spaţiilor de depozitare înalte, ele avand pe ele  mărfuri diversificate , si n acelasi timp marfuri de picking dar siin locurile  unde localizarea cat si accesul trebuie sa se faca  rapid , aceste aspecte  fiind unele esenţiale.

În funcţie de care este înălţimea spaţiului in care se asezeaza aceste rafturi,  ele pot fi amenajate atta cate unu cat si  două sau in anumite cazuri  trei niveluri care sunt pentru accesul pietonal. Rafturi metalice ce sunt  proiectate au si  infrastructură care se face  din rafturi uşoare si medii dar  inclusiv acelea care sunt din  paleţi.  Pe culoarul de  acces se monteaza  de regula podeaua, ea  aducând un aport de rigiditate in tot ansamblu.

Caracteristicile specifice rafturilor mobile

Dintre cele care sunt considerate a fi principalele caracteristici ale unor  rafturi mobile  pot fi mentionate :

  • inălţimea cea mai mare a acestor rafturi ajunge sa fe de circa 9 metri;
  • finisajele care sunt mereu de buna calitate sunt  obtinute prin vopsirea rafturilor  sau a zincarii;
  • lăţimea pe care o au culoarele de acces ajung la circa 1400 mm.

 

Caracteristicile pe care le au podelele sunt,  dupa cum spun  specialistii:

  • podeaua care e facuta  atat din tablă zincată ce e  perforată  cat si din cea plină;
  • profilările care sunt intotdeauna antiderapante;

Un alt tip cunoscut din  aceste rafturi metalice  care sunt pe piata de profil e reprezentata  de catre platformele care sunt de mezanin.

Acestea sunt bune mai ales in cazul acelor spaţii care sunt necesare in cazul depozitarii, a spatiilor  inalte unde se depoziteaza  aceste mărfuri care sunt de picking care se doresc a fi localizate rapid dar care faciliteaza imediat accesul catre ele, acesta fiind un element considerat esenţial. În funcţie de care este înălţimea spaţiului respectiv, se poate amenaja  unul sau două, in unele  cazuri chiar trei niveluri ce sunt necesare pentru  accesul pietonal. Astfel de platforme de mezanin reprezinta niste  platforme  proiectate pentru obtinerea  unei  infrastructuri care e  facuta din niste rafturi uşoare sau  din niste rafturi medii. Pe culoarele acestea unde se face accesul, este montatat  podeaua, aceasta  aducând un plus in  privinta  rigiditatii ansamblului. www.ingeco.ro

Caracteristicile platformelor de mezanin

Printre caracteristicile principalele pe care le are aceast tip de platforma se pot  enumera:

  • inălţimea ce ajunge sa fie de cel mult 9 metri;
  • la finisaje, ele pot fi vopsite dar la fel de bine pot fi si zincate;

Ca si caracteristici ale acetor  podele,  pot fi mentionate si  ca:

  • podelele sunt din tablă zincată plina sau  tabla perforată;
  • tabla este mereu antiderapanta;
  • tabla are o lăţime a culoarului de  acces  de cel mult 1400 mm.
admin

admin