Scapati de invazia furnicilor cu capcane furnici de la Ekommerce Est

capcana-furnici_1053Furnicile, acesti mici intrusi care ne invadeaza bucatariile, casele sau restaurantele pot fi eliminate total cu ajutorul unor produse de eficienta maxima. Cum reusim sa le venim de hac? Prin montarea unor capcane furnici la locurile potrivite. Deoarece sunt mai reticente decat alte tipuri de insecte, in cazul invaziei de furnizi trebuie sa apelam la alte solutii decat cele utilizate in mod normal. Furnicile sunt atrase de locurile unde exista mancare prin urmare bucataria este locul ideal unde se vor instala dansele confortabil. Orice suprafata care intra in contact cu mancarea , cu fructe sau sucuri trebuie spalata sau curatata cat mai rapid pentru a nu le oferi o tentatie furnicilor. Totodata, este extrem de important sa incercati sa eliminati si mirosul de mancare.

De ce sa instalam capcane furnici?

Dupa cum mentionam anterior, furnicile sunt atrase de mancare si de mirosul degajat de aceasta. Se strecoara rapid in orice incapere si , fiindca au cuibul aproape de gospodarie, te vei trezi in cel mai scurt timp cu o reala invazie de furnici. Rolul acestor capcane furnici este de a nimici fiecare furnica intrusa pana cand acestea dispar complet.

Totusi, ca o preventie, este bine sa aveti grija de modul in care depozitati alimentele. Chiar daca capcanele pentru furnici au rolul lor si sunt produse foarte bune care va scapa de insectele nedorite, riscati ca peste cateva saptamani sau luni sa va treziti din nou cu ele pe cap.

Asadar, atunci cand ambalati mancarea aveti grija ca acesta sa fie perfect sigilata. Cel mai bine este sa nu lasati nimic desfacut prin casa si sa tineti toata mancarea in frigider, chiar si in cazul in care nu este absolut necesar mentinerea ei la temperature foarte joase. O alta problema in cazul invaziei de furnici  se refera la gunoiul menajer, vasele lasate excesiv de mult timp in chiuveta si firimiturile scapate pe la diverse colturi ale incaperilor. Cu aceasta ocazie, va puteti da seama usor care sunt locurile unde este bine sa amplasam capcane furnici. In jurul chiuvetei, a cosurilor de gunoi si pe la colturile mobilei sau in camari, acolo vin furnicile cu predilectie.

Desi solutiile din popor pe baza de usturoi, otet, malai sau scortisoara au un minim efect este bine sa apelam la produse profesionale care sa ne scape rapid si fara riscuri de aceste furnici invadatoare.

Ekommerce Est- furnizorul profesional de capcane furnici

Echipa Ekommerce Est vine in intampinarea problemelor voastre cu capcane furnici ce garanteaza eliminarea definitiva a micilor insecte. Max Force Quantum, comercializat de firma Ekommerce este un insecticid granulat sub forma de momeala gel destinat tuturor tipurilor de furnici care are la baza zahar si feromoni in compozitie ce ajuta la cresterea atractiei la populatiile de furnici. In cel mai scurt timp, casa sau spatiul vostru va fi din nou curat si lipsit de furnici!