Senal – produse metalurgice inca din 1993

caea1e2e8516ac21dd3cb1a39b8728f2Industria metalurgica din Romania are un nume puternic, Senal, distribuitor de produse metalurgice de cea mai buna calitate pentru toate tipurile de aplicatii si domenii. Va oferim diferite tipuri de tevi si conducte, cu sudura sau fara, dar si bare din otel utili in industria autot-moto precum si in cea de constructii. Toate produsele oferite de catre noi sunt de cea mai buna calitate, si pot fi comandate si in cantitati mari. In cursul acestui articol ne vom indrepta atentia spre o anumita categorie de produse metalurgice, mai exact cea a tevilor fara sudura, laminate la cald. Acestea sunt ideale pentru mai multe aplicatii, cum ar fi schimbatoare de caldura, conducte, boilere dar si pentru prelucrari mecanice.

Produse metalurgice – tevi laminate

Aceste produse metalurgice sunt excelente in foarte multe domenii, asa cum am si mentionat mai sus, aceste tevi fiind disponibile in diferite diametre si compozitii. Exista o diferenta foarte mare dintre tevile cu sau fara sudura. Cele cu sudura pot fi folosite foara nici o problema la instalatii sau ca si conducte, insa acestea nu pot fi folosite la aplicatii speciale sub presiuni mari si foarte mari.

Din acest motiv tevile fara sudura sunt extrem de utile pentru fabricatorii de pistoane sau de elemente tubulare sub presiune. Acestea sunt perfecte pentru orice aplicatie unde rezistenta la factorii de mediu dar si la un nivel de uzura mare si durata de viata a produsului sunt esentiale. Datorita materialului din care aceste produse metalurgice sunt create, acestea pot fi folosite fara nici o problema in prelucrari mecanice. Astfel, cu ajutorul utilajelor speciale de prelucrare  din aceste tevi se pot obtine diferite ansamble si subansamble.

Aplicatii pentru tevile laminate

Domeniile pentru care aceste produse metalurgice pot fi folosite sunt cele din domeniul auto, aplicatii de precizie precum si pentru cilindirii hidraulici. In domeniul auto, aceste tevi pot fi prelucrate mecanic pentru a obtine diferite tipuri de conducte sau axe, iar la fel ca si in aplicatiile de precizie, prin prelucrarea cu unelte laser sau cu freza, din aceste tevi se pot obtine o paleta larga de piese si ansamble.

De asemenea, aceste produse metalurgice pot fi folosite si pentru creerea cilindrilor hidraulici. Acestia pot fi realizati numai din acest gen de tevi, fara sudura, deoarece indiferent cat de buna ar fi sudura, aceasta ar ceda la imensele presiuni din interiorul unui astfel de cilindru hidraulic. Din acest motiv, tevile fara sudura sunt cele mai bune in acest caz. Va oferim tevi laminate de toate diametrele dar si de grosimi diferite ale peretelui. Astfel, in functie de aplicatia dumneavoastra puteti alege exact produsul de care aveti nevoie.

Siteul nostru, www.senal.ro va sta la dispozitie inca din 1993 cu cele mai bune produse metalurgice pe care vi le ofera in regim en-gros. Datorita valorilor in care noi credem, am reusit sa ne ridicam in mod constant peste nivelul asteptarilor, lucru pe care l-am reusit doar cu ajutorul echipelor noastre. Asadar, pentru toti cei care au nevoie de tevi laminate va asteptam cu drag pe siteul nostru!