Sonda Lambda – produse de calitate pentru masina ta doar cu piesedeauto.ro!

305d181f60c97fb83af9c4c8bbe4e809Ai nevoie de  o noua sonda Lambda pentru masina ta? Vrei sa o poti cumpara direct dintr-un magazin online pentru a ajunge la service in timpul cel mai scurt? Alege magazinul online piesedeauto.ro si vei putea intra in posesia pieselor auto pentru masina ta mai repede decat crezi!

Cu magazinul online piesedeauto.ro, poti sa investesti in piesele auto potrivite pentru masina ta de fiecare data cand doresti: incepand cu o sonda Lambda si terminand cu niste stergatoare noi, toate acestea se afla la distanta de un click de tine. Consulta acum oferta celor de la piesedeauto.ro!

Ce este sonda Lambda?

Aceasta sonda Lambda face trimitere la un senzor care se regaseste pe tubulatura de evacuare si este conectat la ECU avand calitatea unui conductor de curent electric cu intensitate care variaza in conformitate cu cantitatea de oxigen care parcurge sonda. Ceea ce trebuie sa mai stii in legatura cu aceste sonde este faptul ca autovehiculele cu motorizari euro 3 si 4 pot dispune de 2 sonde de acest tip amplasate inainte de catalizator si dupa catalizator.

Se recomanda ca aceasta sonda Lambda sa fie verificata la fiecare 30000 de kilometri sau la 2-3 ani de functionare a masinei: de asemenea, trebuie sa se inlocuiasca aceasta piesa daca nu mai functioneaza in parametri normali. In principiu, rolul acestei sonde este de a masura in mod constant cantitatea de oxigen rezultata din gazele evacuate; apoi, un semnal de tipul unui voltaj este trimis la unitatea de comanda a motorului. In acest fel, calculatorul central al masinii sau ECU se foloseste de acest semnal pentru ajustarea corespunzatoare a amestecului ideal aer-benzina.

De obicei, dispunand de o sonda Lambda uzata, pot aparea urmatoarele probleme: consum mare de benzina, uzura excesiva a catalizatorului, emisii de noxe crescute, scaderea performantei motorului etc. Tine cont de faptul ca aceste probleme nu sunt evidente si o revizie periodica este cea mai buna metoda de a depista aceste nereguli! Cauzele care pot duce la defectarea sondei Lambda pot fi multipli: factorii de mediu, benzina slab rafinata, consumul excesiv de ulei, aditivii din carburant etc.

Se doreste inlocuirea cat mai rapida a unei sonde defecte: o sonda Lambda este raspunzatoare de emisiile excesive pentru autovehiculele cu injectie de carburant. Cu o sonda neuzata, poti ajunge sa faci economie si de pana la 15% din cantitatea de carburant, iar emisiile se incadreaza in parametrii optimi expusi in legile in vigoare. Pune-ti la punct masina de fiecare data cand este cazul!

De unde poti achizitiona sonda Lambda?

Vrei sa achizitionezi o sonda Lambda? O poti face mult mai simplu si usor cu magazinul online piesedeauto.ro. De orice piesa auto ai avea nevoie pentru masina ta, accesand site-ul celor de la piesedeauto.ro vei putea gasi o gama variata de piese noi, originale si aftermarket pe care le vei putea achizitiona prin comanda online: in functie de anul fabricatiei masinii tale si de modelul sau, vei putea cumpara piese de la producatori cu renume in domeniu. Comenzile se pot face din orice parte a tarii fiind livrate la domiciliu prin curierat. Pentru mai multe informatii, ia legatura cu reprezentantii magazinului!

Piesedeauto.ro – si tu poti achizitiona sonda Lambda pentru masina ta mai repede decat iti inchipui!