SVT Electronics Ofera Aparat Descarcare Tahografe Pentru Evidenta Automatizata

d71af869aeae57420ae39981845ad936Atunci cand ai nevoie de un instrument de descarcare a datelor alege echipament descarcare tahograf de la SVT Electronics.

SVT Electronics a fost infiintata in 2006, avand ca obiectiv principal dezvoltarea de echipamente electronice diverse, din domeniul electronicii industrial prin intermediul unor parteneriate cu firme de renume mondial, cum ar fi Fujitsu Microelectronics. Din 2007, firma a inceput fabricarea propriilor produse, avand ca obiectiv obtinerea unei pozitii de top in randul furnizorilor de acest gen, atat la nivel national, cat si la nivel international.

De ce sa alegi echipament descarcare tahograf de la SVT Electronics?

Echipamentul tahograf este un dispozitiv de control ce este montat in autovehicule pentru a arata si a inregistra automat datele referitoare la cursa acestora, dar si despre anumiti parametrii precum: timpii de lucru ai conducatorilor auto, traseul parcurs, carburantul consumat si multe altele.

Echipamentele descarcare tahograf oferite de SVT Electronics sunt unele dintre cele mai populare instrumente de descarcare datorita simplicitatii si durabilitatii lor. Aceste instrumente descarca tahograful prin intermediul unui cablu si stocand datele in memoria interna. Cand este conectat la un computer, echipamentul descarcare tahograf se comporta precum un dispozitiv de stocare de tipul USB. Odata descarcate, datele pot fi apoi incarcate in aplicatia TachoSafe pentru analiza si memorare.

Tipuri de tahografe intalnite in utilizare:

  • mecanice – sunt tahografe ce utilizeaza ca si mecanism de transfer al datelor de la cutia de viteza un sistem bazat pe cupluri mecanice. Acestea se intalnesc pe autovehicule de productie veche specifice anilor ’70 – ’80;
  • electronice – care folosesc ca si legatura de transfer de la generatorul de semnal  la tahograf un cablu electric. Informatia este generata de un impulsor ce genereaza impulsuri spre placa de baza a tahografului;
  • digitale – aceste aparate colecteaza informatia provenita din cutia de viteza sau din computerul de bord al masinii si o transmit in mod digital la aparatul tahograf. Inregistrarea activitatii conducatorilor auto se realizeaza cu ajutorul unor carduri special create in acest sens.

Echipamentul de descarcare a datelor stocate de tahografe este foarte important pentru o analiza al consumului de combustibil, al traseului parcurs de un atovehicul, timpii de condus si cei de odihna consumati.

Alte produse oferite de firma SVT Electronics

  • solutii de control acces si pontaj
  • component retele Profibus, analizoare Profibus, solutii industrial wireless
  • iluminat stradal si industrial de inalta eficienta

Apeland la echipamentul de descarcare tahograf produs si comercializat de firma SVT Electronics vei beneficia de echipamente de calitate superioara la preturi deosebit de atractive. Daca sunteti in cautarea echipamente descarcare tahograf, compania SVT Electronics este solutia perfecta pentru nevoile dumneavostra. In  oferta companiei puteti gasi acest tip de sisteme care indeplinesc numeroase functii si au o serie de trasaturi care le recomanda drept cea mai buna alternativa.

Daca ai intrebari sau ai nevoie de mai multe informatii, apeleaza cu incredere la firma SVT Electronics, si vei sti sigur cum sa faci alegerea correcta. Te poti baza pe echipa cu ani de experienta in domeniu, stiind ca vei beneficia de sfaturi de la niste profesionisti.