Tevi otel

a34887b7310865958a6ba4242bb0b8c2Incepand cu a doua jumatate a secolului al XVIII-lea a inceput un fenomen care din Anglia s-a extins in toata Europa. Dezvoltarea industriala s-a produs datorita inventiilor realizate de  diversi oameni de stiinta si de cultura ai acelor vremuri. Acest fenomen a fost denumit ˝revolutia industriala˝, un proces tehnic prin care munca manuala a fost inlocuita tot mai mult cu cea mecanizata, bazata pe diverse utilaje. O urmare a acestui proces a reprezentat dezvoltarea unor materiale mai putin cunoscute, precum otelul; astfel, dupa un timp, au inceput sa fie realizate pentur diverse scopuri si tevi otel.

Otelul- definitie

Acest material este un aliaj format din fier si  mai putin de 2,11% carbon; mai mult carbon ar transforma aliajul in fonta. Desi a fost folosit inca din Antichitate, abia in 1851, gratie lui Benjamin Huntsman, a inceput productia masiva si care continua si astazi. Exista oteluri nealiate sau oteluri carbon, care sunt formate doar din fier si carbon si oteluri aliate, care pe langa cele doua elemente principale contin si altele: nichel, crom, vanadiu, etc. Otelul are o larga utilizare in industrie, anual producandu-se sute de milioane de tone de otel in toata lumea. Printre produsele realizate din acest material se numara si tevi otel.

De unde puteti sa cumparati tevi otel?

Cei interesati sa cumpere tevi otel pot apela cu incredere la firma Valro Trade SRL. Aceasta este o companie care a fost infiintata in anul 2003, cu sediul in judetul Galati, avand ca scop comercializarea de produse metalurgice, in principal tevi fara sudura laminate la cald si trase la rece si tevi sudate longitudinal si elicoidal. Toate produsele metalurgice ale companiei sunt conform standardelor nationale STAS si sunt produse de catre companii din tara si strainatate.

Ce fel de tevi otel sunt comercializate de firma Valro Trade din Galati?

In gama de produse a societatii Valro Trade veti gasi ca produse patru tipuri de tevi otel (tevi otel fara sudura utilizate la presiune, tevi otel fara sudura laminate la cald, tevi otel sudate elicoidal, tevi otel sudate longitudinal) cu subcategorii si tabla neagra cu grosime intre 2 si 10 mm de diferite dimensiuni. Produsele comercializate sunt folosite in industria energetica si nucleara, la instalatiile de petrol si gaze, in chimie, petrochimie, constructii masini etc.

De ce sa cumparati tevi otel de la aceasta firma galateana?

Compania Valro Trade activeaza pe piata romaneasca de peste 12 ani, acumuland de-a lungul anilor experienta si imbunatatindu-si serviciile pentru a avea clienti multumiti si care sa apeleze in continuare la produsele si serviciile sale. Produsele firmei sunt de calitate conform standardelor, prezentandu-se intr-o gama larga, comenzile sunt onorate in cel mai scurt timp posibil, preturile sunt accesibile, compania dispune de toate dotarile necesare (spatii de depozitare, poduri rulante, mijloace de transport, sistem informatic performant, echipamente de prelucrare); acestea sunt doar cateva motive pentru care sa alegeti firma Valro Trade si sa achizitionati tevi otel.

Cum puteti sa contactati firma Valro Trade pentru a cumpara tevi otel?

Pentru a putea achizitiona tevi otel de la Valro Trade, puteti accesa  site-ul valrotrade.ro unde veti putea gasi mai multe informatii legate de companie si de produsele sale si datele de contact. Specialistii companiei va stau la dispozitie oferindu-va toate informatiile de care dumneavoastra aveti nevoie.