Tim NET – Case de marcat rezistente si durabile

Cauti un distribuitor de case de marcatcase de marcat, autorizat de Ministerul Finantelor pentru a-ti achizitiona un astfel de produs? Vrei sa colaborezi cu o firma specializata in domeniul aparatelor electrice si electronice? Doresti ca aceasta colaborare sa fie bazata pe incredere, respect si seriozitate? Foarte simplu! Compania Tim Net Service Group detine toate resursele necesare pentru a va oferi cele mai bune case de marcat si servicii conexe acestora precum lucrarile de reparatie si consultanta in vederea alegerii unor astfel de aparate fiscale.

Cu ce se ocupa firma Tim Net Service Group si ce beneficii vor avea clientii in urma colaborarii cu aceasta?

Firma timisoreana Tim Net Service Group furnizeaza o gama ampla de solutii hardware si software pentru afacerea dumneavoastra. Compania comercializeaza si o gama diversificata de produse: case de marcat, imprimante, monitoare touchscreen, cantare electronice, cititoare de coduri, sertare de bani si lista poate continua. De asemenea, specialistii firmei Tim Net Service Group ofera servicii de asistenta si service pentru echipamentele achizitionate.

Societatea timisoreana dispune de o echipa tanara, devotata si ambitioasa care va va ajuta sa alegeti solutia optima pentru afacerea dumneavoastra. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta principalele atuuri care au contribuit la pozitionarea firmei Tim Net Service Group in elita companiilor de profil de pe plan local.

In contextul in care tehnologia evolueaza pe zi ce trece, compania timisoreana Tim Net va poate ajuta sa beneficiati de toate avantajele progresului tehnic, furnizandu-va cele mai noi si eficiente solutii hardware si software.

Printre produsele firmei timisorene se numara si casele de marcat.

Primele tipuri de case de marcat erau in intregime realizate mecanic, functionand tot mecanic, ele fiind in incapacitatea de a emite chitante. Angajatul era nevoit sa sune la fiecare tranzactie dintr-un clopotel, pentru a alerta manager-ul sa vina cu cheia de la sertarul cu bani al casei de marcat.

Sertarul de bani este compartimentul pozitionat sub registrul casei de marcat, in care banii din urma tranzactiilor se pastreaza. Sertarul contine o parte detasabila, fiind compartimentat pentru a stoca fiecare tip de bancnota in parte. De obicei, sertarele de bani sunt constructii rezistente, ce iese din interiorul casei de marcat atunci cand o tranzactie ce implica numerar este finalizata, prin trimiterea unui impuls electric catre motorasul de actionare al sertarului.

Conform legislatiei, orice tranzactie comerciala ce presupune schimburi de bunuri sau servicii trebuie sa emita un anumit bon fiscal. Casele de marcat sunt acele dispozitive electronice ce pot emite astfel de bonuri fiscale si care pot pastra in siguranta banii.

Firma Tim Net Service Group ofera spre vanzare o gama larga de modele de case de marcat, acestea putand fi utilizate in supermarket-uri, restaurante, baruri, farmacii, magazine etc.

Casele de marcat sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, fiind rezistente la uz indelungat.

Date de contact:case de marcat

Denumirea firmei: Tim Net Service Group;

Numar de telefon: 0256 294 090 sau 0752 135 258.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.scriuceva.ro