Transport agabaritic-Moldotrans va livreaza marfa la timp!

transport agabaritic

transport agabariticApelati cu incredere la serviciile de transport agabaritic furnizate de firma Moldotrans! Marfa dumneavoastra va fi manipulata si transportata in cele mai sigure conditii. Oricand puteti lua legatura cu reprezentantii firmei pentru a solicita o oferta!

Moldotrans ofera servicii de transport agabaritic

Dupa cum se intelege si din denumirea serviciului oferit, este vorba despre marfa care depaseste o anumita greutate, mai exact care cantareste intre 1 tona si 1.000 de tone. Pentru a fi manipulata si transportata in cele mai sigure conditii, sunt necesare servicii de calitate, autovehicule dotate special pentru acest lucru, dar si soferi experimentati. Toate aceste trei aspecte si multe altele caracterizeaza serviciul de transport agabaritic asigurat de firma Moldotrans. Oricand aveti nevoie, solicitati o oferta de la reprezentantii acesteia!

De ce Moldotrans si nu alta firma de profil? Iata cateva motive:

– este autorizata pentru transport agabaritic. De fiecare data cand marfa dumneavoastra are o greutate considerabila, cu mult peste cea pe care ne-am putea-o imagina, manipularea si transportarea ei implica o munca in echipa, dar si autorizatii si certificate emise de organele competente in domeniu, obtinute in urma unor teste si verificari;

– flota auto este formata din cele mai performante autoutilitare. Fiind vorba de marfa cu greutate foarte mare, este si normal ca transportul ei sa fie asigurat cu ceva pe masura;

– tot ce cantareste peste 1 tona poate fi transportat cu: platforma extensibila, camioane de tonaj mare, trailer extensibil de 40 de tone, utilaje cu podea apropiata de sol si utilaje extensibile pe lungime/latime;

– soferii au calificare in domeniu si sunt experimentati. Pentru a transporta marfa necesara aprovizionarii unitatilor comerciale sunt necesare cunostinte si abilitati de tot felul. Cand insa e vorba de transport agabaritic, atunci e necesar ca soferii sa fie si mai bine pregatiti;

– traseele pe care se vor deplasa autoutilitarele sunt stabilite in urma discutiei cu soferii, dar si in functie de informatiile puse la dispozitie de directiile de regionale de drumuri si poduri, astfel incat sa nu se inregistreze intarzieri cauzate de blocaje in trafic, strazi inchise ori circulatia defectuoasa de pe anumite portiuni.

Cu Moldotrans mergi la sigur!

Firma Moldotrans isi are sediul in Deva si ofera servicii de transport agabaritic, marfuri generale, utilaje, marfuri periculoase. De asemenea, clientii pot discuta cu reprezentantii ei despre logistica transporturi si pot solicita consultanta. Logistica presupune oferirea unei solutii complete, adica nu doar transportul in sine, ci si pregatirea lui, aprovizionarea, incarcarea si livrarea marfurilor.

Bine de stiut: in unele situatii, transporturile nu pot fi efectuate de Moldotrans, dar acest lucru nu inseamna ca nu puteti solicita ajutorul firmei. Dimpotriva, ea isi asuma responsabilitatea gasirii celei mai bune solutii pentru ca marfa sa va fie livrata la timp. Acest lucru inseamna, de fapt, intermediere transporturi.

Solicitati serviciul de transport agabaritic de la firma Moldotrans ori de cate ori este necesar sa va aprovizionati furnizorii cu marfa sau cand trebuie sa mutati utilaje, hale si echipamente cu o greutate mai mare de 1 tona, care nu incap in containere normale. De planificarea transportului si alegerea autoutilitarelor se ocupa echipa Moldotrans. Pentru o colaborare cat mai avantajoasa si un pret cat mai exact, in momentul in care completati formularul de pe site sau discutati cu cineva din firma, oferiti cat mai multe detalii.

Date de contact

Adresa: Deva, Aleea Romanilor

Telefon: 0254.229.578, 0744.524.484