Usi rotative automate – Consulting Multiservice asigura lucru de calitate

usirotativeInvesteste in hotelul tau! Pentru ca intr-adevar sa-si merite cele 4 sau 5 stele, este necesar sa-i oferi clientului servicii impecabile chiar de la intrare. Da, ai citit bine! O unitate hoteliera care se respecta isi monteaza usi rotative automate. Discuta cu reprezentantii de la compania Consulting Multiservice despre oferta.

Usi rotative automate – Calitate si fiabilitate, de la Consulting Multiservice

Daca iti construiesti sau iti renovezi locuinta, e simplu cand vine vorba de tamplarie. Alegi diverse modele de usi clasice. Cand insa administrezi o unitate hoteliera, un restaurant de lux sau o companie, trebuie sa te asiguri ca le oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate. Pentru asa ceva se recomanda usi rotative automate. Achizitioneaza ce iti place din oferta Consulting Multiservice. Iata de ce:

– inspira seriozitate si profesionalism. Cand le vezi transparente si stralucind de curatenie, simti intr-adevar ca acel loc este foarte bine ingrijit;

– constituie o solutie eleganta cand vine vorba de accesul intr-o cladire;

– nu au nevoie de intretinere speciala. E suficient sa fie sterse cu o solutie de spalat geamuri si dezinfectate cu o substanta speciala;

– sunt foarte rezistente. Datorita faptului ca sunt create anume pentru a face fata unui trafic intens, mecanismul lor rezista mult mai bine decat cel al usilor clasice;

– sunt practice;

– asigura un acces mai usor persoanelor cu anumite deficiente fizice. Spre deosebire de usile clasice, grele si chiar foarte grele, acestea faciliteaza intrarea/iesirea din cladire.

Consulting Multiservice asigura oferta de usi rotative automate

Firma Consulting Multiservice are in oferta usi rotative automate „full glass”, cu pereti laterali rotunzi, cu 2/3/4 panouri interioare. Ca sa o alegi pe cea care ti se potriveste, tine cont de: necesitati, preferinte si, bineinteles, de resursele financiare de care dispui. In cazul in care consideri ca ai nevoie de ajutor, solicita asistenta de specialitate de la reprezentantii Consulting Multiservice. Ei iti vor oferi solutia optima, personalizata in functie de aspectele enumerate anterior si nu numai.

De ce sa alegi tocmai Consulting Multiservice? In primul rand, intrucat in portofoliul acestei firme se regasesc nume importante, printre care si Ambasada Elvetiei, Hotel Venezia Bucuresti si Complex Grant. Asadar, se intelege clar faptul ca produsele sunt de calitate foarte buna. In al doilea rand, intrucat oferta este diversa.

Despre Consulting Multiservice – O companie de renume

Usi rotative automate gasesti in oferta companiei Consulting Multiservice. Aceasta are sediul in Bucuresti si ofera, de mai bine de 10 ani, solutii optime pentru automatizari acces. Clientii de pana acum ai Consulting Multiservice s-au declarat mai mult decat multumiti de alegerea facuta. Iata de ce o recomanda la randul lor:

– oferta este variata. In afara de usi rotative automate, se pot achizitiona si: porti batante, usi manuale, usi metalice, usi rezistente la foc, porti culisante, bariere rutiere;

– esti tratat cu seriozitate si profesionalism, fiecare cerere fiind onorata in timp util;

– raportul calitate-pret este avantajos;

– primesti solutii chiar si pentru cele mai dificile situatii;

– solutiile oferite de angajati raspund celor mai complexe solicitari.

Usi rotative automate foarte bune gasesti in oferta Consulting Multiservice! Discuta cu reprezentantii acestei companii si alege produsul de care ai nevoie. Indiferent de optiune, te vei bucura de fiabilitate si durata indelungata de utilizare.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Drumea Radulescu, nr. 34

Telefon: 0213.302.322, 0722.331.016