Vile pe plaja prin Cazarepelitoral.ro – Tot ce-si poate dori un turist de la o vacanta!

cazare vile plaja

cazare vile plajaOrice turist care are in plan sa-si petreaca vacanta de vara pe litoralul romanesc al Marii Negre cauta cu tot dinadinsul sa-si gaseasca o cazare cat mai aproape de plaja. Pe langa toate avantajele din punct de vedere al privelistei catre mare, o astfel de cazare in zona plajei inseamna si o prioritate in a ajunge si a petrece zilele insorite cat mai aproape de malurile marii. Dupa cum bine stim, in plin sezon plajele sunt intesate cu turisti in proportie de peste 100%. Practic, sunt zile in care nu mai ai loc nici sa stai in picioare, daramite sa mai gasesti si spatiu pentru facut plaja sau sezut pe sezlong. Daca sunteti in cautarea alternativei de a trai cu frica ratarii celor mai frumoase zile ale verii, portalul Cazarepelitoral.ro va intampina cu oferte de cazare la vile pe plaja in statiunile de pe litoralul romanesc.

Oferte excelente de cazare la vile pe plaja in Costinesti!

Din gama de posibilitati de cazare la vile pe plaja, portalul Cazarepelitoral.ro, detinut de agentia Arcadia Events, va vine in intampinare cu o  oferta excelenta reprezentata de vila Rosa din Eforie Nord. Aceasta este una dintre cele mai bune si noi oferte, dat fiind faptul ca vila urmeaza sa fie inaugurata in iulie 2014. Locatia turistica din statiunea Eforie Nord dispune de cele mai noi dotari la clasificarea de 3 stele si va ofera posibilitatea de a fi in cateva secunde pe plaja.

Cateva cuvinte despre vila pe plaja din Eforie Nord!

Pentru cei care nu stiu, Vila Rosa este urmasa fostei vile Green Place din statiunea Eforie Nord. Aceasta a fost achizitionata de o echipa de profesionisti in domeniul turismului in urma cu deceniu, si a fost transformat intr-un paradis turistic. Ea este situata excelent pentru orice iubitor de mare, nisip si plaja insorita, mai exact in zona Belona, intre lac si mare. In ultimii ani, vila Rosa a beneficiat de ample lucrari de renovare, fiind refacuta integral la conditii de 4 stele.

Pentru cei care vor sa ajunga pe litoralul romanesc in luna viitoare, trebuie sa stiti ca Vila Rosa din Eforie Nord va fi inaugurata chiar in prima zi a lunii lui cuptor, mai exact pe data de 01 Iulie 2014. Indiferent de gusturi, ca sunteti pretentiosi sau nu, locatia se include in categoria de vile pe plaja care ofera conditii de cea mai buna calitate turistilor care aleg sa-si petreaca concediul la mare.

Impartita in 3 etaje spatioase, vila pe plaja Rosa ofera o capacitate de aproximativ 24 de persoane. Pentru cei care adora spectacolul fantastic al valurilor, trebuie spus ca o parte din camere sunt cu vedere la mare, oferind o priveliste superba. Camerele sunt spatioase si dotate cu grup sanitar propriu, aer conditionat si toate elementele de care are nevoie un turist in vacanta pentru a se relaxa.

Vile pe plaja, hoteluri si pensiuni, toate in oferta Arcadia Events! 

Arcadia Events nu se rezuma doar la oferta de vile pe plaja in Eforie Nord. Pentru a va ajuta sa aveti parte de o vacanta reusita, compania din Constanta va pune la dispozitie cele mai bune oferte de cazare si pachete speciale pentru intreg litoralul romanesc. De la oferte de cazare in Mamaia, Neptun, Olimp, Saturn, Jupiter sau Vama Veche, Arcadia Events, prin intermediul portalului Cazarepelitoral.ro, va ofera solutia ideala pentru vara asta!

Date de contact:

Arcadia Events

Tel: 0723 292 038 sau 0723 574 138

Articol oferit de 2biz.ro!