6 dintre cele mai des intalnite piese de mobilier urban

6 dintre cele mai des intalnite piese de mobilier urban

Ti-ai putea inchipui o plimbare prin centrul orasului si sa nu gasesti o banca pe care sa te odihnesti? Sau oricat ai cauta sa nu intalnesti un cos de gunoi? Asta chiar ar fi ciudat, cel putin in Romania anului 2014. Din fericire, primariile tuturor oraselor se ocupa de acest aspect si amenajeaza centrele, si nu numai, cu mobilier urban de calitate si extrem de rezistent, deoarece acesta trebuie sa faca fata nu doar capriciilor vremii, dar si capriciilor tuturor trecatorilor mai mult sau mai putin civilizati.

De ce mobilier urban?

 

6 dintre cele mai des intalnite piese de mobilier urbanTu de ce-ti cumperi mobila pentru propria locuinta? In primul rand, deoarece ai nevoie de ea. In orice casa se gaseste macar un pat pentru odihna, scaune, mese, fotolii, canapele si mobila specifica bucatariei. Deci, in primul rand, o mobila are un rol practic.

Dar exista si mobila a carui singur scop este cel estetic. O locuinta trebuie si infrumusetata, iar anumite piese de mobilier te ajuta in acest scop.

La fel sta treaba si cu mobilierul urban. Acesta te ajuta sa oferi un popas relaxant trecatorilor obositi, apa pentru cei insetati sau lumina corespunzatoare pe timp de noapte. Insa exista si anumite piese de mobilier urban care au doar un scop decorativ si e bine asa, un oras trebuie sa fie frumos si primitor!

Cate tipuri de mobilier urban se pot intalni?

 

Exista foarte multe tipuri de mobilier urban, iar daca este sa facem o clasificare le putem grupa astfel:

1. Banci de beton. La acest capitol posibilitatile sunt multiple. Intra pe site-ul Eurostart si studiaza intreaga oferta a companiei, caci ai de unde sa te inspiri! Poti alege banci din beton 100% sau banci din beton imbinate cu lemn, aceasta varianta fiind deosebit de eleganta si se potriveste atat pentru zonele centrale ale oraselor, cat si pentru parcuri sau zone rezidentiale.

2. Banci metalice. Scheletul acestor banci este metalic, iar restul elementelor sunt confectionate din lemn. Sunt banci foarte frumoase, elegante, dar si rezistente. Se potrivesc de minune cu eleganta unui oras.

3. Jardiniere. Un oras fara flori ar fi pustiu. Tocmai de aceea o jardiniera cu flori ofera un plus de eleganta oricarui spatiu.

4. Cosuri de gunoi si scrumiere. Si pentru ca intr-un oras conteaza curatenia, nu pot lipsi nici cosurile de gunoi si nici scrumierele. Eurostart iti pune la dispozitie o multime de modele, care mai de care mai elegante si mai practice.

5. Delimitari arhitectonice. Sunt piese de mobilier destinate delimitarii de spatii fie in parcuri, fie in parcari sau in orice alta zona publica. In general sunt confectionate din beton si sunt foarte rezistente.

6. Diverse. In aceasta categorie intra fantanile, cismelele, robinetii, rastelurile pentru biciclete, balustradele, luminatoarele stradale sau mesele din beton.

De unde pot cumpara mobilier urban?

 

Eurostart din Oradea iti pune la dispozitie toate aceste piese de mobilier urban, oferindu-ti varietate, calitate, rezistenta si durabilitate in acelasi timp. Nu mai vorbim de preturi deosebit 6 dintre cele mai des intalnite piese de mobilier urban (2)de avantajoase.

Firma are activitate inca din anul 2006, fiind un partener de incredere pentru diverse marci de renume din Europa atunci cand vine vorba de managementul deseurilor, dar si de distribuirea de diverse piese de mobilier urban.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege mobilier urban de la Eurostart. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Eurostart? Pentru detalii, suna la numarul 0723-688.604 sau trimite un e-mail pe adresa office@eurostart-oradea.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.