Achizitionati pod rulant de la Axa Service si usurati munca angajatilor dvs

pod rulant

pod rulant

Persoanele responsabile cu buna functionare a unei companii care isi desfasoara activitatea indeosebi in domeniul industrial stiu cat de important este un pod rulant pentru ca totul sa decurga lejer. Orice hala comerciala sau centru industrial, orice spatiu in care suntd esfasurate activitati complexe, precum ateliere, in care exista angajati insarcinati cu ridicarea diferitelor greutati, trebuie dotate cu poduri rulante! Acestea vor usura cu siguranta munca angajatilor, va vor ajuta sa economisiti niste bani pe care i-ati fi investit pe alte masinarii sau unelte de ridicat si transportat, sunt calitative si au o durata d eviata indelungata. transportati usor si simplu greutatile din hale sau diferite centre industriale cu ajutorul unui pod rulant din oferta companiei Axa Service!

Axa Service ofera clientilor interesati un pod rulant extrem de fiabil, rezistent si eficient

Constructiile, diferite ramuri ale industriei, si chiar unele activitati comerciale, necesita prezenta si utilizarea unui pod rulant. De ce? Pentru ca astfel angajatii nu mai sunt suprasolicitati, iar greutatile sunt ridicate cu ajutorul unor mecanisme de deplasare a sarcinilor. Un pod rulant nu ocupa spatiu la sol, fiind ideal in depozite acoperite, deschise sau inchise, hale industriale sau alte incaperi. Axa Service va furnizeaza numai produse in conformitate cu prescriptiile tehnice ISCIR in vigoare. Podul rulant pe care il comandati si urmeaza sa il folositi pe o perioada indelungata de timp este dotat cu toate componentele de securitate, fiind o masina de ridicat complexa si completa.

Podul rulant isi indeplineste cu succes atributiile pentru care a fost creat, activitatile de ridicare si transport fiind efectuate pe cai de rulare la inaltime. Manevrarea unui pod rulant nu este deloc periculoasa, nu exista posibilitatea ca piesa sau greutatea sa cada la sol si sa raneasca angajatii, deoarece podurile rulante sunt foarte sigure. Podul rulant este solutia optima pentru o hala industriala sau de productie, magaziile de mari dimensiuni, sau ateliere in care se lucreaza cu greutati foarte mari.

Axa Service furnizeaza mai multe tipuri de pod rulant

Podul rulant este special conceput pentru a fi utilizat intr-o gama variata de sarcini, reprezentand solutia ideala pentru cei care au nevoie de solutii de manevrare de la inaltime! Axa Service va ofera spre achizitionare mai multe categorii de pod rulant, si anume pentru uz general, sau special, de tip monogrinda, monogrinda rezemate, bigrinda sau monogrida suspendate. Daca va hotarati sa achizitionati un pod rulant de la Axa Service trebuie sa stiti ca acesta are numeroase avantaje : poate fi instalat atat la interior cat si la exterior cu ajutorul unor stalpi speciali, ridica si transporta greutati foarte mari, si sunt accesibili ca si pret, o investitie de durata! Podul rulant va va deveni cel mai bun prieten si aliatul de nadejde in activitatile desfasurate in cadrul companiei pe care o detineti sau o reprezentati!

admin

admin