Euro Auto Service – Importanta unui service auto pentru masina dumneavoastra!

Service masinaCand vorbim de buna intretinere a unui autovehicul trebuie sa vorbim de o preocupare importanta atat pentru proprietar, cat si pentru mecanicul auto caruia i s-a incredintat autovehiculul. Orice sofer stie ca este mult mai usor, dar mai ales mult mai ieftin, sa previi decat sa repari. O masina bine intretinuta nu va ramane niciodata in pana si nici nu va cauza defecte majore. Intretinerea unei masini nu se face “dupa ureche”. In cele mai multe cazuri exista un plan de intretinere recomandat de producatorul marcii. Acest plan trebuie urmarit in mod special. Daca vreti ca masina dumneavoastra sa beneficieze de cele mai bune servicii, in service-ul firmei Euro Auto Service din Constanta masina dumneavoastra va avea parte de toata atentia.

Astfel, daca va aflati in cautarea unui service in Constanta, dar mai ales in cautarea unor servicii de calitate si la preturi avantajoase, atunci Euro Auto Service este raspunsul problemelor dumneavoastra. Infiintat ca o afacere de familie, service-ul functioneaza inca din anul 2007. Firma dispune de un personal calificat, bine pregatit in domeniu, dispus sa abordeze si cele mai complexe probleme intr-un mod profesionist.

Atelierul firmei din Constanta este dotat cu echipamente si utilaje moderne pentru a putea repara si diagnostica cea mai noua tehnologie si cele mai noi componente. Euro Auto Service este specializat in reparatia masinilor, diagnoza computerizata si mentenanta preventiva. Firma ofera servicii atat pentru clientii din Constanta si zona limitrofa a judetului, cat si pentru clientii aflati in trecere.

Angajatii firmei Euro Auto Service sunt calificati pentru a mentine si diagnostica cea mai recenta tehnologie si cele mai sofisticate componente si sunt echipati pentru a putea face fata tuturor reparatiilor minore si majore, pentru vehicule autohtone sau straine.

Odata ajunsa la sediul service-ului din Constanta, masina dumneavoastra este pusa pe rampa si este verificata din “bara in bara”. Pentru ca autovehiculul dumneavoastra sa fie mereu in stare optima de functionare este necesar, in primul rand, sa urmati recomandarile producatorului. Printre acestea se numara: revizia periodica, inlocuirea anumitor piese auto la perioade regulate, cum ar fi placutele de frana, acumulatorul, cureaua de distributie, etc. Inlocuirea fluidelor, precum lichidul frana si diferite uleiuri. De asemenea, se inlocuiesc periodic filtrele de aer, combustibil, ulei, habitaclu. Ingrijirea caroseriei prin spalarea si degresarea acesteia este, de asemenea, foarte importanta pentru functionarea perfecta a masinii dumneavoastra. In efectuarea tuturor lucrarilor la masina dumneavoastra, mecanicii firmei utilizeaza echipamente cu o tehnologie moderna, SDV-uri si scule specifice fiecarui tip de autoturism.

Nu in ultimul rand, Euro Auto Service va ofera posibilitatea de a efectua in conditii de siguranta maxima si rapiditate extrema inspectia tehnica periodica pentru autovehiculele/autoutilitarele cu masa maxima autorizata de 3.5 tone, din Constanta si zonele limitrofe.

Pe langa serviciile de rigoare de ordin mecanic, la Euro Auto Service va puteti aduce masina si pentru servicii de vopsitorie. Conditiile atmosferice sau vechimea pot afecta stralucirea vopselei unui autovehicul. Daca aceasta a fost implicata si intr-un accident si a fost vopsita doar pentru a acoperi partea afectata, aceasta va capata un aspect uzat. Insa, specialistii Euro Auto Service, cu ajutorul utilajelor aflate in dotare, pot reda stalucirea de la inceput a autoturismului dumneavoastra.

Date de contact:

Bvd Aurel Vlaicu, nr 187, Constanta,

Email: euro.auto.service.srl@gmail.com

Telefon: 0729440127 / 0729440130

Articol oferit de 2biz.ro.